Les festes de Carcaixent costaran prop de 100.000 euros segons Carles Albert

0
377

Carles Albert critica el còpia i pega un any més en les festes patronals

El regidor Carles Albert crítica la poca originalitat i creativitat en les Festes Majors de Carcaixent que ha organitzat l’equip de govern, que un any més salva la papereta gràcies a que s’inclouen com a actes festius les diferents activitats que organitzen les diferents associacions locals per aquestes dates.
En aquest sentit el regidor Carles Albert remarca que no fa falta grans summes de diners per a organitzar esdeveniments que puguen omplir d’oci, diversió i cultura els carrers de Carcaixent. En aquest sentit remarca que a falta de saber el muntant econòmic exacte que van a costar les Festes Majors d’enguany, pot assegurar que ja s’han superat els 95.000€ de pressupost que havien per a l´any 2014.
Un exemple de la poca planificació econòmica i de la desorganització existent, és el fet que el Mercat Medieval coste quasi 4.000€ quan a dia d’avui la majoria de mercats medievals acudeixen de manera gratuïta o que s’haja posat el cap de setmana posterior a les Festes Locals i que l’equip de govern haja sigut incapaç de consensuar amb els comerciants locals una actuació conjunta.
En el cas de la joventut, remarca que a part del Ral·li Humorístic, els únics actes oferits per a aquest col·lectiu són les diferents disc mòbils que s’organitzen en la zona FEVE. En aquest sentit, el regidor de l’oposició remarca que en oferir únicament aquesta festa als joves, l’única cosa que s’aconsegueix és reforça

Carles Albert

r la ingesta de beguda d’alcohol en les Festes i remarca que un altre any més, l’equip de govern, ha deixat oblidat el format dels “chiringuitos” que tan bons resultats va donar en el passat i que aconseguien integrar a joves amb diferents sensibilitats musicals i d’oci.
Per a finalitzar, el regidor Carles Albert també reivindica unes Festes Majors lliures de sofriment per als animals, ja que una vegada més són utilitzats com a mera atracció de fira sense importar el sofriment que per a ells comporta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here