Mai més, Gallardón / Opinió: Maria Josep Talens

1
429

Adéu al sr. Ministre de Justícia, adéu a un avantprojecte de llei que el PP s’ha tingut que engolir sencer. Adéu a la única promesa electoral del PP que semblava què anava a complir. ADÉU PP.

Però el que realment importa hui és el guany de totes les persones que havem lluitat, per a què esta reforma no veja la llum.

I és què des de Dones amb Compromís de la Ribera, volem sumar-nos a la gran alegria amb que hui festegem esta notícia. Han estat dies i mesos molt durs, des de que el passat 20 de desembre de 2013 Gallardón presentara la seua reforma de la llei d’avortament. Com dic, dies molt durs sobretot per a les dones que ens havem vist en la mateixa situació que fa 30 anys, on preníem els carrers demanant la legalització de l’avortament, perquè com molt bé sap la ciutadania, no hi ha igualtat sense la llibertat de decidir sobre el propi cos.

Hui, amb un gran somriure, vull felicitar a totes aquelles dones de diferents col·lectius, diferents formacions i fins i tot diferents ideologies, què el carrer ha unit davant la supèrbia d’un ministre que no ha sabut mesurar el cost de les seues idees masclistes.

Des de Dones amb Compromís de la Ribera volem agrair especialment a la Coordinadora Feminista que ha treballat de valent a tot l’esta espanyol, a les Comares de Gijón que organitzaren la marxa a Madrid del Tren del la Libertad i a les dones cineastes què després han fet la pel·lícula que nosaltres també difonerem. Gràcies a tota la lluita feminista.

I independentment dels pactes ocults que hi puguen haver, pensem que sense tota esta mobilització popular no haguera estat possible esta reculada. Una vegada més, des de la Ribera també diguem què és possible: ADÉU PP.

Però com que tenim que seguir alerta, ja què encara està pendent un recurs d’inconstitucionalitat a la llei vigent que ara poden tornar a reviscolar, el proper diumenge 28, Dia d’Acció Global per la Despenalització de l’Avortament, ens unirem a la convocatòria de la Coordinadora Feminista de València i eixirem al carrer a les 19 hores des de la Plaça de la Mare de Déu de València.

Ens veiem!

Alberto Ruiz Gallardón

Maria Talens, Dones amb Compromís de la Ribera

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here