El Carcaixent celebra este cap de setmana el III Torneig Bressol de la Taronja

0
379

El club UD.CARCAIXENT organitza el III Torneig Bressol de la Taronja que està reservat per als mes menuts de l’Escol -Prebenjamins i Querubins-, amb la participació d’importants escoles, destacant aquest any la participació del LLEVANT, UD.

Aquesta edició les dates són l’ultim cap de setmana de setembre, el dissabte 27 i el diumenge 28 i el torneig es divideix en tres categories segons la data de naixement dels jugadors.

Les categories que jugen el dissabte i el diumenge per el mati començaràn a les 09.30 hores jugant-se la final a les 12.00 hores, mentre que la categoria que juga dissabte a la vesprada començara a les 17.00 hores i la final está prevista jugar-se a les 19.30 hores

Dissabte 27, al matí, participen els Prebenjamines nascuts l’any 2007 i els equips que disputen aquest torneig són: UD.CARCAIXENT, Ciutat d’Alzira, Promeses Sueca, CD.Xativa, UD.Tavernes i Llevant UD.

Dissabte 28, per la vesprada seran els Prebenjamins nascuts l’any 2008 els que jugaràn el torneig amb els seguents equips participants: UD.CARCAIXENT, Ciutat d’Alzira, UE.Mancomunitat, UD.Alzira, FB.Castelló de la Ribera i Llevant UD.

Per a tarcar el torneig ens queden els mes menuts de l’escola, l’equip Querubi que el formen els xiquets nascuts en els anys 2009 i 2010. Els participanst serán: UD.CARCAIXENT, Almussafes CF., EMF Carlet CF., Ciutat d’Alzira, FB.Castelló de la Ribera i Cullera CF.

Recordar-vos que per accedir al camp dels Quatre Camis l’entrada es de tan sols 1€ amb dret a participar en la rifa que es realitzarà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here