El Camí Solidari és un èxit, a pesar del PP / Opinió: Vicent Ginestar

0
323

Els treballadors del departament de comunicació de l’Ajuntament d’Alzira cobren dels impostos de tots els alzirenys però no treballen per a la ciutat d’Alzira si no en exclusiva per al PP, com a prova la nota de premsa que van realitzar sobre el pas dels brigadistes que estan realitzant el Camí Solidari en suport de les malalties rares.

Segons em consta IMELSA amb molt temps d’antelació va demanar al nostre Ajuntament que posarà  els mitjans i que donarà  publicitat al pas d’aquestes persones que estaven realitzant un esforç per fer visible la problemàtica de les malalties rares entre la població, en aquest cas d’Alzira.

Però la senyora alcaldessa i el regidor d’esports un cop més no es van prendre seriosament una cosa tan important com es la lluita contra les malalties rares i no van convocar ni van informar la societat alzirenya, així  es va perdre una ocasió única perquè els alumnes dels col · legis conegueren de primera mà el que és la solidaritat i els valors de les persones.

Elena Bastidas i Jose Andrés no es van guanyar el jornal aquell dia.

Però no contents amb el seu escàs poder de convocatòria, si és que n’hi va haver?, la seua ignomínia va anar a molt més i en la notícia que va emetre el departament de comunicació van ocultar la presència de persones que van esperar als brigadistes i que els van acompanyar des de l’entrada d’Alzira fins a l’Ajuntament. És el cas d’Adelaida Pau, infermera sensibilitzada en la problemàtica, sòcia dels dos club d’atletisme d’Alzira, i que va anar a buscar als corredors  al camí de la Murta i que els va acompanyar corrent, instant Adelaida Pau al regidor d’esports que ferà  el mateix, vist que ningú més havia acudit a acompanyar en  Alzira a aquests sacrificats voluntaris. Potser va ser perquè a més d’infermera i esportista era regidora de Compromís per Alzira, però la veritat és que el gabinet de comunicació va ometre que va estar, igual que ha omès que va ser un fracàs la rebuda que van tenir els brigadistes.

  Alzira ha quedat com una ciutat insolidària per culpa de la manca de ganes de treballar d’Elena Bastidas i de Jose Andrés Hernandez.

  Per què  més enllà de les misèries del PP el més important en eixe dia era el repte d’aquestes persones que estan recorrent les muntanyes de la nostra terra donant a conèixer la lluita contra les malalties rares i recaptant diners per a la seua investigació. En molts llocs han entès la seua missió, a Alzira el PP només ha intentat traure redit electoral del patiment de les persones i dels sacrifici dels participants, sense intentar treballar i aconseguir la benvinguda que es mereixien aquestos valents.

 Vicent Ginestar

Vicent Ginestar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here