Unes 12.000 tapes es degustaren en Tasta la Plaça de Sueca

0
314

El Mercat Central de Sueca, més conegut com La Plaça, va acollir dissabte passat una nova edició de Tasta la Plaça, un esdeveniment gastronòmic que va aconseguir reunir a més d’un miler de visitants interessats a provar les al voltant de 12.000 variades tapes, elaborades amb productes típics de Sueca, que es poden comprar i degustar en els establiments participants. A més de les més tradicionals, entre les quals es trobaven racions de paella o altres tipus d’arrossos i embotits, també van poder degustar-se altres propostes més dolces.

L’Associació de Venedors de La Plaça, presidida per Salvador Celda, va ser l’encarregada d’organitzar este esdeveniment, que va comptar amb la col·laboració de les Regidories de Comerç, Turisme i Mercats, encapçalades per Manoli Egea. A la inauguració van assistir també l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; l’alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime; i la festera major de Sueca, Ana Belén Ortells.

L’esdeveniment gastronòmic va resultar, un any més, tot un èxit de participació d’establiments i assistència de ciutadans. “Des del primer any que em vaig posar al capdavant de les Regidories de Mercats, Comerç i Turisme en esta legislatura, he intentat treballar i posar tot el meu interés en què este esdeveniment aconseguira l’objectiu proposat: promocionar i donar a conéixer els productes que es poden comprar en la Plaça. En estes quatre últimes edicions, s’ha pogut comprovar que este objectiu s’ha complit amb escreix: 4.500 tapes en 2011, 8.000 en 2012, 10.000 en 2013 i 12.000 en 2014. El notori augment en el nombre de degustacions, any rere any, demostra que la meta s’ha aconseguit i que els ciutadans i ciutadanes han recolzat massivament la iniciativa. S’ha treballat molt i, per això, estem molt satisfets amb el resultat obtingut en esta legislatura: que este esdeveniment gastronòmic quede assenyalat en el calendari com una cita ineludible”, ha explicat Egea.

Els comerços i establiments participants en esta edició han sigut: Verduleria Katy, Carnisseria M. Carsi, Xarcuteria El Rebost, Fruites Miralles, Carnisseria Celda, Carnisseria Fina, Carnisseria Blai i Pepa, Carnisseria Carmen Fos, Carnisseria Amadeo Serra, Torrons Bernabéu, Bar el Raconet, Bar la Plaça, Forn del Crist, Forn la Masia, Restaurant Mossets i Restaurant London.

A més de la degustació de tapes variades, també es van oferir jocs infantils per als més menuts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here