Comença el camí cap el reinat de Maria Pons

0
543
Maria Pons amb el pergamí de l’anomenament
Maria Pons amb la seua cort durant l’anomenament

La Junta Local Fallera amb el seu president al capdavant, Vicent Muñoz, nomenà el passat dissabte Fallera Major d’Alzira per a l’exercici 2014-15 a la jove professora i músic de la Societat Musical d’Alzira, Maria Pons.

Va ser un senzil però emotiu acte, presidit pel regidor de Festes, Rafael Fita, el celebrat en el domicili de Maria en el que arropada per la seua cort d’honor, per la fallera major infantil electa, Claudia Gomis i cort i per amics i familairs. El secretari Fernando Iñigo era l’encarregat de llegir l’acta d’anomenament.

Maria Pons, amb un rostre ple de satisfacció manifestà que estava a punt «d’aconseguir el seu major somni», davant el president de la JLF, Vicent Muñoz i el regidor de Festes, Rafael Fita que recordaren que en este exerici es celebrarà el 10 aniversari de que les falles d’Alzira foren declarades Festa d’Interés Turístic Nacional.

La futura reina fallera va rebre nombrosos regals en una nit inoblidable per a ella acompanyada per les membres de la seua cort, Teresa Gil, Rebeca Pascual, Laura Carbonell, Paula Pellicer, Lorena Casterá i Sara Peris.

Dins les commemoracions de 125 aniversari de les falles d’Alzira, la capital de la comarca serà l’amfitriona el pròxim 5 d’octubre de totes les juntes locals fallera de la Comunitat en un acte sense precedents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here