La Philarmònica Alcudiana i la Unió Polinyanense en el Festival de Bandes de l’Alcúdia

0
446

Ambdues agrupacions eixiran a escena per tal de delectar-nos amb el treball dels últims mesos. Serà l’escenari de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia el territori on sonaran les obres.

La Banda Filharmònica alcudiana, dirigida per Sergi Pastor, interpretarà el Pasdoble Ponteareas de Reveriano Soutullo, l’obra Mexican Pictures, una suite de 4 danses típiques de Mèxic creada per Franco Cesarini, i tancaran amb la Rapsòdia Eslavònica de Carl Friedeman.

Per la seua part, l’agrupació polinyanenca, dirigida per Enrique Sapiña, començarà amb la Harlequin Suite, de Francisco Andreu Comos, continuarà amb el poema simfònic Vilela, de Ferrer Ferràn, i acabarà amb el pasdoble Los dos adolfos, de J.M. Martín Domingo.

La Banda Filharmònica Alcudiana té nou director

Des de setembre Sergi Pastor és oficialment el director de la Filharmònica Alcudiana. Després de faltar l’anterior director, la banda es va donar uns huit mesos per tal de reflexionar al voltant del seu futur. Va provar nous directors, arribant a fer dos concerts amb director convidats.

Malgrat que la decisió final és de la junta, esta s’ha basat principalment en l’opinió dels músics. El president, Vicent Avellan, parla sobre Pastor dient que “és un director molt jove, amb moltes ganes de créixer i treballar”. A més a més afig que “la junta preferix directors joves amb potencial i ganes d’evolucionar a professionals de renom”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here