Compromís denuncia que l’EPA d’Alzira continua «incomunicada»

0
304
Bastidas inaugurant la nova EPA

Compromís per Alzira recorda que fa quinze dies l’alcaldessa va inaugurar el nou centre traslladat, manifestant l’eficiència i adequació de les noves instal·lacions.

A hores d’ara i després de 19 dies de setembre, l’EPA Enric Valor d’Alzira segueix sense telefonia i sense accés a internet, en les “fantàstiques” instal·lacions condicionades per l’ajuntament d’Alzira en l’antic centre educatiu Garcia Sanchiz després de la individual i “encriptada” decisió d’Elena Bastidas, de traslladar en un parell de mesos el centre de l’EPA. Tot un record Guinness.

Compromís per Alzira ha vingut qualificant tota aquesta “moguda” político-educativa com un desficaci econòmic i pedagògic. De l’apartat econòmic caldrà fer-ne el seguiment i del pedagògic ja es veu: a hores d’ara sense telèfon, sense xarxa electrònica per a gestionar el centre, aules que caldrà retocar en instal·lacions informàtiques, etc.

Cal dir que en la darrera setmana del mes de juliol, Compromís per Alzira va mantindre una entrevista amb l’alcaldessa per a què poguera ajornar el trasllat de l’EPA al mes de desembre (en festes de Nadal) i així tenir les infraestructures i materials (entre elles les informàtiques) del nou centre en les condicions optimes per impartir classes, i així guanyar la complicitat de l’equip pedagògic i de la comunitat educativa de l’EPA. Petició i proposta totalment rebutjades.

A hores d’ara, des de Compromís per Alzira no anem a demanar la dimissió del senyor Correal (que ha estat el comissionat d’obres de la senyora alcaldessa), ni tampoc anem a demanar responsabilitats a la senyora inspectora d’educació i regidora del PP a la ciutat veïna d’Algemesí per la seua manca de supervisió educativa. Des de Compromís urgim a la senyora Bastidas a que compleixca la seua paraula i les seues promeses, i realitze les gestions necessàries per a què l’EPA d’Alzira tinga les seues instal·lacions al menys en les mateixes condicions i serveis que tenia en l’anterior ubicació.

Diego Gómez
Portaveu del Grup Municipal
Compromís per Alzira

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here