Almussafes invertix 15.000 € en el gimnàs del pavelló poliesportiu

0
334

L’increment del nombre d’usuaris del gimnàs del pavelló poliesportiu és un fet. L’última temporada es va tancar amb al voltant de 400 socis, els que anualment visiten la dependència esportiva, que el consistori d’Almussafes acaba de millorar amb l’adquisició de nou equipament per a la sala de musculació i instal·lació d’un sistema de refrigeració en l’àrea de cardio. L’ajuntament ha sufragat l’esmentat projecte que ha ascendit a la quantitat de 15.715 euros.

El pavelló poliesportiu d’Almussafes ha inaugurat la nova temporada 2014-2015 amb la presentació d’un gimnàs dotat d’una major oferta esportiva per als centenars d’amants de l’esport que cada any utilitzen esta dependència de 240 metres quadrats. L’enfortiment dels músculs com a sinònim de salut i vida sana guanya cada vegada un nombre més gran d’adeptes i Almussafes no és una excepció.

Precisament, amb l’objectiu de facilitar l’ús de l’esmentada instal·lació, dotada d’àrees especialitzades en cardio, desenrotllament muscular analític, fitness i pes lliure de gran qualitat, el consistori municipal ha apostat per executar dos projectes, el pressupost del qual s’ha fixat en 15.715 euros.

A més dotar a la sala de cardio, inaugurada l’any 2010, d’un equip de climatització que permet renovar la temperatura i el filtrat d’aire, l’ajuntament ha sufragat la compra de tres bicicletes estàtiques, altres tres el·líptiques i un parell de bicicletes horitzontals.

Segons el regidor d’Esports, Carles Grancha, “els treballs executats en la sala de musculació aposten per oferir un servici de major qualitat i confort als socis del gimnàs, els quals poden utilitzar la dependència de dilluns a dissabte, de 9 a 22 hores i les jornades dominicals, entre les 9 i les 14 hores”. El gimnàs també oferix la guia esportiva d’un monitor en horari vespertí i en la franja matinal, en dies concrets.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here