Mariví Chinchilla i Nayara Ibáñez falleres majors de la Mig Camí d’Almussafes

0
373

El passat cap de setmana  l’Associació Cultural Falla Mig Camí d’Almussafes va celebrar la cerimònia oficial de nomenament dels càrrecs que enguany tindran l’honor de representar a la jove comissió en el seu quint aniversari.

La vetlada es va inaugurar amb un sopar de germandat en el casal faller i, amb posterioritat, es va procedir al nomenament oficial dels representants del nou exercici faller. Mariví Chinchilla Sanjuan va rebre el títol de Fallera Major i la xiqueta Nayara Ibañez Valero el de Fallera Major Infantil, compartint protagonisme amb Yuri Martínez Casabella, triat com a president infantil del pròxim exercici faller.

Els integrants d’esta jove comissió i els representants de l’exercici anterior van abrigar als nous protagonistes de la festa de les Falles, als que l’A.C. Falla Mig Camí aprofita per a felicitar públicament i desitjar-los que disfruten d’un any magnífic i inoblidable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here