Agraïment de la regidoria de Festes

0
370

Les Festes Majors i Patronals de Sueca 2014 ja són història. Des de la meua Regidoria, i com tots els anys he fet, s’ha intentat arribar amb la programació de festes a totes les edats i a tots els paladars, encara que resulte molt difícil aconseguir-ho; però amb molta il·lusió i dedicació he treballat per a arribar a la major part de la ciutadania.

A l’igual que altres vegades, he repartit la festa per tots els racons de la nostra ciutat que he pogut, perquè tots puguen disfrutar i patir els avantatges i inconvenients de tindre la festa en la porta de casa. Al mateix temps, he tornat a confiar en moltes empreses i col·lectius de Sueca per al desenvolupament de tots els actes de les festes perquè, així, els diners invertits es puguen quedar en el nostre poble.

Un any més, estic molt content de la resposta per part dels ciutadans de Sueca i de tots aquells que han vingut a disfrutar amb nosaltres en els diferents actes programats, omplint de gom a gom les places i diferents ubicacions on s’han realitzat, i aconseguint amb la seua presència i participació que els diferents espectacles tinguen un valor afegit. També estic molt content per la compressió demostrada respecte a les diferents mesures de seguretat que enguany hem hagut d’adoptar, buscant sempre salvaguardar la integritat física de tots els ciutadans.

Voldria agrair a totes les associacions i col·lectius de Sueca, tant lúdics com religiosos, que han participat en estes festes, la seua implicació i col·laboració per a afegir-li una categoria s

Dimas Vázquez regidor de Festes

uperior a tot allò que s’ha desenvolupat. Al mateix temps, agrair a totes les empreses locals, i de fora, el seu treball i dedicació per a posar en escena, i amb èxit, els diferents espectacles de festes. I com no podia ser de cap altra manera, el meu reconeixement als treballadors que han muntat escenaris, llums, so, cadires, taules…; que s’han ocupat de la neteja, abans i després de cada acte; que han regat la plaça; que han coordinat i protegit tot allò relacionat amb la festa: protecció civil, policia local, guàrdia civil, atenció sanitària, xòfers; als diferents mitjans de comunicació, a Sueca TV i a altres comarcals… Moltes gràcies a tots.

Finalment, i com no podia ser d’una altra manera, voldria agrair de tot cor la seua presència i saber estar a les meues xiquetes, a la Festera Major de Sueca, Ana Belén, i a tota la seua cort d’honor, Sales, Irene, Desirée i Maite, que han tingut un comportament exquisit i han complit amb escreix en tots els actes de les nostres festes.

Finalment, la meua regidoria té les portes obertes per a atendre qualsevol proposta que es puga dur a terme per a millorar, encara més, les nostres festes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here