Riberaturisme inicia el programa de senderisme i medi ambient a la Ribera

0
472

El pròxim dissabte  comença el programa de senderisme guiat i medi ambient a la Ribera de Xúquer, organitzat per Riberaturisme amb la col·laboració dels ajuntaments de la Ribera i els centres excursionistes de la comarca. Este programa de senderisme consta d’un total de 13 recorreguts que es realitzaran al llarg dels dissabtes i diumenges dels mesos de setembre, octubre i novembre.

Així, es recorreran sendes de diversos municipis riberencs iniciant-se este dissabte a Corbera, al paratge natural municipal de les Fontanelles, mentre que el diumenge es realitzarà la primera etapa de la Ruta dels Monestir, que transcorre entre Gandia i el monestir de Sant Jeroni de Cotalba.

Es tracta d’un programa turístic mediambiental que utilitza els senders homologats per la Federació Valenciana de Muntanyisme per a fer-los servir com rutes verdes guiades. Les rutes començaran a les 9.00h des de l’ajuntament de cada localitat i tenen un preu de 2€, que inclou la ruta guiada i l’assegurança. Les inscripcions per a realitzar cada ruta es faran mitjançant la pàgina web de Riberaturisme, on també es troba tota la informació de les rutes que comprenen el programa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here