Els afiliats d’EU d’Algemesí a favor d’obrir un procés de primàries local

0
381

En una reunió del col·lectiu local, els afiliats i afiliades al col·lectiu local d’Esquerra Unida d’Algemesí, tot i coincidir en que el nostre model assembleari, obert a la població i totalment transparent i democràtic és un bon model, cal entendre els canvis i les percepcions de la ciutadania, i és per axó que hem decidit obrir un procés per l’elecció del candidat o candidata a encapçalar la nostra llista electoral pel proper més de maig del 2015.
A Esquerra Unida del País Valencià s’ha optat per un procés de primàries entre afiliats i simpatitzants, els companys i companyes d’ Algemesí començarem al més d’octubre, per recavar les opinions entre els membres del col·lectiu i en el que també participaran els simpatitzants, i estem oberts a qualsevol suggeriment dels veïns de la nostra ciutat.
Per altra banda demanarem a la ciutadania la seua implicació per les propostes programàtiques, el nostre model de ciutat, un programa pensat per Guanyar Algemesí, per a les persones i on una de les màximes prioritats serà atendre les necessitats d’aquelles persones més afectades per la crisi econòmica.
Al mes de novembre procedirem a procés de votació i a principis de desembre a la proclamació de la persona que encapçalarà el nostre projecte.
Tanmateix el col·lectiu ha valorat la proposta d’involució democràtica que vol imposar el Partit Popular, que no te cap suport de cap altre partit polític. Malgrat axó, cas d’aprovar-se aquest reforma injusta, caldria fer tots els esforços per arribar a consens amb altres forces polítiques d’esquerres de la nostra localitat, abans que la continuïtat d’un govern del Partit Popular que acabaria d’enfonsar la nostra economia. Cal recordar ue ens deixaran un deute de prop de 12 milions d’euros i unes carregues amb les concessions del pàrking i de la piscina coberta de prop de 500.000 euros anuals.

Asensio Garcia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here