Milers de persones assaboriren les tapes de Firarròs a Sueca

0
293
Visiitants de Firarròs ahir diumenge

Més de 20.000 tapes s’han repartit durant el cap de setmana

Durant tot el cap de setmana, el parc de l’Estació de Sueca ha acollit Firarròs, un esdeveniment gastronòmic, organitzat per les regidories de Turisme i Festes, dedicat especialment a l’arròs per ser el nostre municipi bressol d’este producte tan universal. Fins allí s’han desplaçat milers de persones, de Sueca i de fora, per a poder degustar una gran varietat d’arrossos, embotits, tapes i dolços tradicionals, servits pels 13 restaurants i establiments d’aliments participants. “La valoració no pot ser més positiva. Ha sigut tot un èxit perquè s’han aconseguit repartir 5.000 racions més de les que teníem previstes. El més important és que els restauradors estan contents i que s’han pogut donar a conéixer encara més. També ha sigut molt positiu que, després de la realització del Concurs Internacional, ahir diumenge, els visitants hagen pogut degustar tot tipus d’arrossos i implicar-se més en la festa”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea. “La conclusió a què arribe, després d’infinitat de felicitacions de ciutadans de Sueca, és que la proposta que em va fer al seu dia la regidora de Turisme demanant-me col·laboració, s’ha comprovat que ha sigut un encert, i que hem aconseguit potenciar amb Firarròs eixe dia tan especial de celebració d’eixe producte tan nostre com és l’arròs, a més d’haver fet que la festa siga més popular i participativa”, ha afirmat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Els restaurants La Granja, London, El Niu, Sequial 20 i Mossets; l’empresa de Sueca Turrons Bernabéu; la fruiteria Katy; les carnisseries Fina i Celda; Xocolates Comes; Pà de nit Carmen; el forn del Crist; i Salasons i xarcuteria amb taper; han oferit durant estos tres dies, al mòdic preu d’un euro, una gran varietat de tapes i degustacions que han fet les delícies dels visitants. A ells s’han sumat alguns comerços de la ciutat, com ara Piruleta i Més Cosetes, i l’empresa Pequeñín.

A l’oferta gastronòmica de Firarròs, es va afegir la lúdica, amb una zona chillout i una altra per als més menuts. A més, es van instal·lar dos estands de Turisme que han oferit tot tipus d’informació, tant de la Fira com del municipi, als visitants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here