Consellera d’Educació, dimissió / Joves amb Compromís de la Ribera Baixa

0
321

 

Des dels Joves amb Compromís de la Ribera Baixa volem denunciar la situació caòtica que s’ha generat aquest inici de curs al País Valencià per la decissió de la Conselleria d’Educació d’avançar l’inici de curs.

 En primer lloc, volem denunciar l’avançament del curs perquè no és res més que una mesur de càstig cap al conjunt de la Comunitat Educativa. Més hores lectives i més dies de class

Maria José Catalá

e no equivalen a millors resultats acadèmics. Com sabem, durant els últims anys el conjunt de la comunitat educativa ha dut a terme de forma continuada tota una série de reivindicacions en defensa de l’educació pública i entenem aquest avançament de l’inici del curs com una mesura de càstig.

En segon lloc, volem denunciar les situacions il·legals que s’han donat durant tots aquestos dies per les altes temperatures que han provocat lipotímies i colps de calor arreu del País Valencià i que ha portat a molts equips directius a cancelar les classes. La Conselleria d’Educació ha de saber previndre aquestes situacions i ha de saber que si vivim en un clima mediterrani no és normal començar les classes el 3 de setembre a 36º de temperatura.

En tercer lloc, volem denunciar la construcció de la majoria de nous centres educatius que són molt bonic estèticament però que són un nyap funcionalment i que provoquen que els centres absorvixen calor durant els mesos càlids i absorvixen fred durant els mesos gelats.

Per tot plegat, des dels Joves amb Compromís de la Ribera Baixa exigim:

-La dimissió de la Consellera d’Educació i tots els alts càrrecs de la Conselleria per la gestió negligent que estan duent a terme.

-L’adopció d’un calendari escolar acordat amb el conjunt de la Comunitat Educativa: estudiants, pares i mares i mestres i professors.

-L’adopció de polítiques educatives pròpies d’un país avançat i no pròpies d’un país tercermundista com està passant en l’actualitat.

Joves amb Compromís de la Ribera Baixa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here