«AdoptaMascotas» d’Algemesí demana ajuda per atendre la gossa «Nina»

0
394

Dissabte de matí, algunes voluntàries de l’Associació Protectora d’animals “AdoptaMascotas” d’Algemesí, feren una visita al centre caní “Gossos d’Alpe”, situat a les afores de Sollana, per a treure d’allí a una gosseta de raça Bóxer, la qual va tindre un passat molt desagradable.

El seu antic amo, resident en una localitat propera a València, la va deixar abandonada pels carrers de la seua població, per motius que la protectora desconeix.

Algú va donar l’avís a la policia, i aquesta va anar a recollir-la per a dur-la al centre caní, el qual té contractat el servici de recollida d’animals de dita localitat.

D’això ja fa més d’un mes, i tot aquest temps “Gossos d’Alpe” han estat cuidant-la i donant-li una llar, menjar i atenció veterinària.

Sent responsables d’ella, al treure-la del centre caní, les voluntàries d’ “AdoptaMascotas” , que tenien una vaga idea de l’historial de Nina (batejada amb aquest nom), han acudit en la seua ajuda per a procurar-li un millor futur.

Les voluntàries, han visitat la clínica veterinària h

Nina

abitual i li han realitzat a Nina una sèrie de proves prèvies per a descartar algunes malalties, encara que sembla estar en bon estat, segueix necessitant agafar més pes. Li han donat una dutxa refrescant i deu alimentar-se de granulat per a cadells durant una temporada, per a reposar forces i millorar el seu aspecte.

Una de les companyes , ha contactat amb una Associació que s’encarrega de rescatar a gossos de la raça Bóxer, i els prepara per a donar-los en adopció: els esterilitza, vacuna i els recupera tant física com psicològicament. Quan estiga preparada per a viatja, vindran a recollir-la i gestionaran la seua adopció.

Agrairíem donatius de la gent per a costejar les despeses veterinàries i d’alimentació de Nina durant el temps que la tenim en acollida.

Si podeu ajudar, contacteu amb el número de telèfon 655 84 13 15 (Whatsapp)

 o al correu electrònic: info@adoptamascotas.org

PAYPAL: adoptamascotas@hotmail.es

BANCO POPULAR: 0075 0559 91 0600316417

IBAN ES33 0075 0559 9106 0031 6417

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here