Els alumnes de l’institut Els Évols de l’Alcúdia també han protestat contra la calor

0
502

Els alumnes de secundària de l’institut alcudià s’han negat a entrar a les aules per la calor que fa al seu interior. La protesta ha tingut lloc al pati del mateix centre.

Al llarg d’estos últims dies diversos centres educatius valencians s’han queixat per les altes temperatures que es viuen a les aules. L’institut Els Èvols de l’Alcúdia se suma a la protesta donades les desfavorables condicions de temperatura que es viuen a les clases.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament, governat per Robert Martínez, ha enviat un escrit a la Consellera d’Educació, Maria José Català, per tal de fer-la sabedora de les circumstàncies i per a exigir que es prenguen mesures per pal·liar la situació. I és què s’estan superant els màxims de temperatura i humitat que fixa la llei per a treballar i estudiar en condicions mínimes de seguretat.

La situació ha estat insostenible des de l’inici del curs, el dia 3 de setembre, moment des del qual l’Ajuntament ha rebut queixes tant individuals com col·lectives.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here