L’educadora social Mar Palomares candidata d’EU a Carcaixent

13
379

El Col·lectiu d’Esquerra Unida de Carcaixent, a la última reunió celebrada el passat divendres dia 5 de setembre, va prendre la decisió de presentar la seua candidatura a les pròximes eleccions municipals del mes de maig de 2015.

Dita candidatura, que encara que no està tancada, anirà encapçalada per Mar Palomares, educadora social de 24 anys, que vol representar els anels de renovació i regeneració democràtica per al nostre poble, i que la societat en conjunt ve demanant durant els ultims anys i llegislatures, dominades de forma omnipotent pel Partit Popular.

La nostra llista vol ser un front de gent compromesa amb les persones que els envolten, format per gent jove i renovada, amb una máxima ambició: la de treballar al servei del nostre poble.

Encara ens resten huit mesos plens de treball per davant, però el col·lectiu ara més que mai té forces renovades. Volem que els ciutadans de Carcaixent siguen conscients de la situació política que es viu al poble, dels temps de canvi que ens esperen i, quan arribe el dia respatlen esta candidatura, la única amb un esperit vertaderament d’esquerres al seu avast.

Estem ultimant el nostre programa, i per tal de poder tancar-lo de la millor manera possible estem oberts a rebre qualsevol iniciativa que els ciutadans ens vulguen fer aplegar.

13 Comentarios

 1. Un altre més!!

  Açò és, com diria en ma casa; «per a cagar-se i no torcar-se». L’únic partir amb esperit vertaderament d’esquerres… QUE???

  Sempre igual, Carcaixent mai aprendrà que en una esquerra multisegmentada no arribarà a res… El PP tornarà a eixir i amb majoria, per què? Perquè als partits d’esquerres està ple de in_ _ _ls que l’únic que fan és competir per a veure qui és més d’esquerres o més revolucionari. Es dediquen a tirar merda a casa dels altres com demostra aquest article en certes frases…

  Ja està bé de tonteries i de competicions absurdes a veure quin partit és més d’esquerres i quin és valencià i quin no, perquè així no es va a cap lloc…

 2. jajaja que fort!!!
  Pero realtment ixa xica sap algo de política?
  Que estarà dirigida pel síndicaliste de CCOO de l´Ajuntament per avore com
  es repartixen la part del pastí

 3. Una lástima que estemos siempre con la fragmentación de la izquierda. Eso a la derecha no le pasa, estan todos en el PP, desde los fascistas hasta los más de centro, y por eso ganan.
  De todos modos, sólo me cabe felicitar a E.U. por tenerlo claro y no quedarse en casa como ha hecho los últimos años.

 4. També es consideraveu d’esquerres en temps d’Antonio Hernandez i vareu tindre «l´honor» de fer Alcalde de Carcaixent al blauero Rafael Navarro, primer Alcalde de dretes de l’epoca democràtica.
  Conseqüencies d’eixa barrabassada, entre altres:
  – De moment, 20 anys amb governs municipals de dretes amb totes les barbaritats que han fet en el poble -sobre tot donya Lola- i que ens han endeutat per a 50 anys.
  – Esquerra Unida tan destrossada que ha tingut vergonya de presentar-se a les eleccions fins ara.
  – Don Antonio Hernandez emigrat per que no pot anar amb el cap en alt per Carcaixent per ser el màxim responsable d’eixa política.
  Els ciutadans esperem que la lliçó us servisca per a no tornar a fer política a favor del Partit Popular, que no es fieu del primer revolucionari de pacotilla que passe i que actueu com el que sou: un col.lectiu vertaderament d’esquerres. Que molta falta feu en Carcaixent.
  Benvinguts de nou i molta sort.

 5. La capacidad de esta señora , de lo que es capaz de hacer y de sus intenciones , está por demostrar. De momento si que ha demostrado su intención de implicarse en la política y gente así no abunda , a no ser por intereses personales y de partido.Hay algunos que por vender más » flores» son capaces de cualquier cosa jaaaaaa jaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaa

  Por lo que veo la gente no llega a entender lo que es la democracia , más bien ha entendido lo que los partidos políticos quieren que sea este sistema.
  En una democracia representativa el ciudadano elige sus representantes , a los que le dan la responsabilidad de administrar los recursos públicos ( el dinero de los ciudadanos ).
  Últimamente los partidos políticos se han empeñado en destacar que lo fundamental para gobernar es » ganar unas elecciones » . ¿ acaso estamos en un partido de football ? . Así es como ellos , los partidos políticos , ven unas elecciones e intentan inculcarnos la misma visión. Al mismo tiempo intentan , al igual que se promueve en el deporte , que nos encuadremos en sólo un equipo ( que seamos del Madrid o el Barcelona ) y que mantengamos el apoyo a uno de esos equipos por muy mal que jueguen .
  Así la política la han convertido en un toma y daca entre la derecha y la izquierda , dejando en el fondo la manera que han gobernado nuestro país ( los unos y los otros ).
  ¿ A la gente de izquierdas se le ocurrió pensar como iba a gobernar el Psoe ?
  ¿ A gente de derechas se le ocurrió pensar que el PP iba a actuar de esta manera ?
  Con el tipo de políticos que nos ha tocado vivir ( y a las pruebas me remito) tienen como primer objetivo el bien del partido al que pertenecen , al menos eso es lo que les enseñan , pero últimamente se han dado cuenta que muchos de ellos han puesto los sus propios intereses personales incluso por encima del partido.Los partidos están llenos de corruptos y de parásitos sin remordimientos , porque ellos han hecho mucho por el partido.
  Encima son incapaces de reformarse , de renovarse y eso , si la sociedad no está ciega , lo van a pagar en las urnas. Es la propia actitud que están teniendo los partidos políticos los que van a darle una gran representación a Podemos.
  En el ayuntamiento de Carcaixent hay gente de la corporación que debe de tener un dolor de cuello indescriptible , de tanto tener que mirar hacia el otro lado y los que se cansaron de aguantar esa postura ya han sido eliminados.

  Lo malo de los partidos tal cual están estructurados actualmente es que las órdenes vienen desde arriba y así nos podemos encontrar con incongruencias como que una alcaldesa vote NO a la conexión de su pueblo con la autovía , la compra y el derribo de un edificio de correos con un coste de cerca de 1 millón de euros para poner una » mierda de » ¿ jardín , pipican,columpios ? ¿ que el parque no está al lado ?. ¿Cual es el verdadero sentido de este tipo de decisiones ? TOC TOC TOC

  Respecto a EU , lo único que nos han demostrado es que saben pactar para obtener poder , igual les da , con PP ( en el caso de Extremadura ) o con el Psoe ( en el caso de Andalucía ) . En mi opinión a esta partido le falta mucho para ser realmente de izquierdas , más bien son del sol que más les calienta
  TOC TOC TOC.

  Aun así , les doy mi enhorabuena por tener el valor de presentarse a las elecciones municipales , porque no me parecía de recibo que una formación de este nivel no concurriera en Carcaixent.

  • Sr. KAKO ¿no se ha enterado por casualidad para que se estan instalando farolas de alumbrado publico en el camino rural del final de la calle Balmes a la sazón tambien barranco?. Las malas lenguas dicen que es cosa del Sr. Juanito Alcalde y el jefe de electricistas «Guapo», para alumbrarle el camino por la noche a un amiguito del Sr. Juanito que vive por alli en una casa de campo. ¿será verdad?. Y para mas inri sin conocimiento ni informe previo de los tecnicos de Urbanismo, y las obras las esta haciendo personal de PROCARSA, con medios municipales. Esto es de juzgado de guardia. Creo que la Sra. Calatayud y el Sr. Albert ya tienen trabajo (porque del resto de la oposición ni está ni se le espera). Saludos.

   • Eixes faroles no seran les que han llevat aquestos dies del barri de Santa Bàrbara?.
    Jo pensava que les habien llevat per que li molestaven al rentador de cotxes. I com els propietaris son del PP……………………..
    Però no, al pareixer és que li feien falta a aquest amiguet. Bueno per a això estan Juanito i el Guapet.
    Les lleven d’un lloc on saben que els veïns no diran res (l’Alcaldessa de barri es partidària de Lola Botella per raons familiars. I l’Associació de Veïns està domesticada) i les fiquen en un camí rural.
    Dit siga de pas, l’Alcaldía deuría d’explicar per què vol estalviar diners en l’enllumenat de dins del poble i il.lumina camins rurals i carreteres de la Diputació com la de Carcaixent a Alzira.

 6. UNA PINZELLADA DEL PASSAT I UNA ALTRA DEL FUTUR.

  El període més eficaç d’EU Carcaixent (1.991-1.994), comprengué l’eliminació i/o paralització dels projectes de destrucció mediambiental i paisatgística; els acords amb part dels socialistes (després expulsats per mantindre la seua dignitat i la del poble, en voler impedir els 20 anys que anaven a transcorrer des de llavors fins ara, els quals efectivament tots veiem que se’ns venien damunt); etc.,etc. És un període per a conèixer-lo, però que no val de res enyorar-lo. Ara avui la realitat assenyala la necessitat d’una altra forma de fer política, cosa de la que disten massa les organitzacions polítiques locals. La nova política va contra » las malas políticas» (Errejón) dutes a cap fins ara i encara mantingudes en ment per alguns «dinosauris» i tota la gent que mira amb bons ulls la seua posició personal després de comparar-la amb les del costat.
  No descarte continuar ací amb els fets que assenyalen el futur canvi polític al país, cosa que ara mateix no es dona a la localitat valenciana de Carcaixent.

  • Projectes de destrucció mediambiental?. Això no ho coneixia jo veus, es més, em recorda allò de les armes de destrucció masiva.
   Del que si crec que m’enrecorde es d’aquells socialistes eixemplars amb els que va pactar l’Esquerra Unida de llavors la moció de censura contra l’Alcalde socialista, eren els seguidors de Rafael Blasco, no?.
   Un veí, molt bé per la teva part el reivindicar una nova política pero, «Aquel que esté libre de pecado que tire la primera piedra» (Jesús de Nazaret).

 7. Bufits.
  Perdoni però crec que l’únic que no sap del que parla és vostè. Som Valencians perquè defensem la nostra cultura i la nostra llengua però som un partit federalista.
  Nosaltres hem estat sempre oberts a altres partits d’esquerra i els que no ens han volgut són uns altres a nosaltres, perquè serà? els molesta les nostres formes de fer una política més reivindicativa ?.
  Nosaltres no entrem en competicions, nosaltres farem llista per defensar la nostra política i si arribem acords amb els programes d’Esquerres els discutirem i farem el que digui la nostra militància.

  Ciutadà Keane
  Coneix vostè a Mar? sap vostè si està preparada o no? ha mirat vostè els regidors que tenim a l’ajuntament lo preparats que estan? sap vostè els que falsifiquen el seu currículum vitae ?.
  L’únic que li puc contestar com a militant d’EU-Carcaixent es que vostè té algun interès en que Esquerra Unida no es presenti a Carcaixent.

  Moscacojonera.

  Perdoni vostè però EU no crec que tingui res a veure amb que estiga governant la Sra LOLA l´Ajuntament, serà perquè la gent de Carcaixent li ha donat els seus vots, encara que quan preguntes ningú ha votat el PP.
  De l’època del sr. Antonio Hernandez no queda ningú a la direcció d’EU-Carcaixent excepte els que vam votar en contra del pacte i gent nova, però miri vostè per on faci un repàs a altres formacions i vora a molts que estaven en aquells temps a EU repartits pels partits i associacions d’esquerres de Carcaixent.
  Però també dir-li que moltes gràcies per la seva enhorabona.

  SR. Kako
  Li puc assegurar i donar-li la meva paraula d’honor que aqui a Carcaixent mai es pactara amb el PP, ni amb Juanito.

 8. Militant d’EU, si el que afirmes té el recolzament del teu col·lectiu, apagueu la llum del local i aneu-vos-en amb Pedro Sánchez. Heu anat juntets en la guerra d’Irak (jo anava amb els que s’havien opossat no només a eixa sinó a qualsevol altra guerra, des de l’organització del Comité anti-NATO a Carcaixent,1.980); heu anat juntets des dels acords electorals de l’any 2.000 (Almunia-Frutos), els quals van convertir IU en una formació gens reconeixible (renúncies impensables per als qui llavors aspiravem al canvi polític); heu anat juntets (realment engolits com una oliva) a les eleccions locals de 2007. Com l’oliva duia pinyol us feren fora en 2.011. I ara renegueu del vostre passat més allunyat, desacreditant –com fa Moscacojonera– l’antiga direcció d’EU Carcaixent, cosa que jo no he fet públicament mai de cap dels seus components, tot i haver estat considerat com un apòcrif.
  per la vostra organització –de la qual vaig ser, per cert, cofundador en 1.987.
  Aquesta –militant d’EU– no és la manera de sostindre l’antorxa de l’esquerra, perquè s’acaba «cremat com la pipa d’un indi». És per això, precisament, pel que cal replantejar-se l’eix esquerra-dreta en la confrontació política futura.

  Moscacojonera, quan et vaig dir que tu eres un socialista (en veritat hauria d’haver afegit «anticomunista») i et vaig dir que revisares el període del que ara pontifiques, en vares contestar com si jo, en la meua apreciació, haguera fallat més que una escopeta de fira. En els teus escrits posteriors no has fet més que adoctrinar als d’IU en l’objectiu que aconseguixquen finalment ser d’esquerres (és a dir del PSOE). D’esquerres havien estat els qui tu esmentes: Rafael Blasco, «l’Alcalde socialista» (Vernich fill) encara que també els socialistes que pactaren amb el «blauero Rafael Navarro», però ai Déu meu! els bons!, entre els anys 1.995-1.999. Clar que aleshores es tractava d’un pacte mercantilista marca de l’esquerra, socialista per suposat. Conseqüència d’aquesta decisió; «20 anys amb governs municipals de dretes».
  I, per últim. sàpies que jo no me he sentit «pecador» des que m’agenollava en un confessionari, però vaig a dir-te una cosa que et sorprendrà: «L’odi ennuvola la ment. S’interposa en el camí de l’estratègia. Els líders no poden permetre’s el luxe d’odiar» (Nelson Mandela.)

 9. El veí que és un exmilitant d’IU-Carcaixent, que saltant-la majoria del col · lectiu es van presentar de nou a les eleccions municipals on no traiem ni un, de dos.
  El pacte amb el PSOE ja sabem que va ser un fracàs total, però era una decissio del col · lectiu i assumim els nostres errors. El que no pot negar ningú és dels que hem seguit militant a EU-Carcaixent es que sempre hem respectat la majoria dins del col · lectiu, cosa que no han fet altres militants que si volien figurar i destruir el que havíem treballat durant anys i van marxar del col · lectiu.
  Miri veí a mí particularment no em pot imputar que no men l´alegre de l’antiga direcció d’EU-Carcaixent, perquè malgrat tot es van fer coses bones que mai les hagués fet per si només Rafael Navarro, i sobretot perquè jo a tot i estar en desacord amb el pacte acati a la majoria i segui treballant pel col · lectiu.
  No em digui vostè que els van expulsar perquè és una sobirana mentida, vostès van marxar perquè no van treure regidor, tot i que altres hem mantingut el tipus en el dolent i en les coses bones.
  Una altra cosa que afirma vostè que ens anem amb Pedro Sanchez, res més lluny de la realitat, pot ser que estigueu més a prop seu cara bonica que nosaltres.
  I perdoni vostè Esquerra Unida-Carcaixent es va fundar al 1986 i jo també participi en la fundació.
    I si vostè vol seguim.
  És una opinió meva particular, per a res té a veure el col · lectiu en aquest assumpte, ni en l’anterior comentari EU-Carcaixent, sóc lliure d’expressar les meves opinions.
  Si en tot cas el meu partit em censurés en les meves opinions en assemblea ja els donaré compte a ells, però el que no puc suportar és que es manipulin els esdeveniments.
  Miri primer no sóc líder de ningú, només sóc un militant i no sóc dels que odien perquè mai ho he fet, però m’agraden les veritats i pecador no em sento perquè mai he comès un crimem i perquè sóc ateu, encara que respecte als creients.
  salut

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here