Concert per la Solidaritat este dissabte a Carcaixent

0
213

El Consell de la Joventut de Carcaixent organitza de nou un concert solidari i amb aposta de grups locals i en valencià.
El proper 13 de Setembre seguint amb la tradició dels últims anys. Aquest any, però, canviarem el format. Serà solidari, destinant els diners al col·lectiu local «Compromiso Perruno», que fomenta els tallers educatius a escoles, la responsabilitat i el respecte cap als animals. També col·laborarem amb col·lectius de reinserció a joves amb problemes d’exclusió social a El Salvador, on els ajuden a autogestionar-se i allunyar-los de la violència. Per un preu de 3 euros, podrem gaudir de grups com Stereozone, Skatutipresto, Inèrcia, Pepet i Marieta i el grup local Kogollonuts, que ens sorprendran amb un nou format. L’ activitat es realitzarà al recinte esportiu de la FEVE, a partir de les 22h. Des del Consell de la Joventut volem agrair la predisposició dels tècnics de l’ajuntament de Carcaixent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here