Compromís per l’Alcúdia demana el resum de les llistes d’espera a l’Hospital d’Alzira

0
356

 

Exigeix que es cobreixen immediatament les dos vacants per jubilació que s’han produït sense esperar a octubre

 Davant la denúncia de Compromís per l’Alcúdia de que la llista d’espera per al metge arribava fina a 11 dies, la direcció de l’Hospital ha replicat dient que tot funciona perfectament i que la llista d’espera és de 48 hores.

 Compromís vol desmentir rotundament aquesta afirmació ja que després de la denúncia realitzada, tenim constància, a més dels 2 casos que ja havien constatat, d’altres 5 casos més, en els que, en aquest mes de setembre s’ha donat cita per al metge entre 8 i 11 dies més tard. És a dir 7 casos en total que desmenteixen les informacions de l’Hospital de la Ribera.

 Paco Sanz, regidor de Compromís per l’Alcúdia, insta al Departament i Hospital de la Salut de la Ribera a que faça públic el resum de les llistes d’espera, tant per als metges de medicina familiar com dels especialistes, de la mateixa manera que fa el Sistema Nacional de Salut.

Les jubilacions de dos metges del Centre de Salut de l’Alcúdia s’han cobert amb un únic metge substitut. És a dir, un metge per al doble de personal.

 Respecte a la situació per al futur Paco Sanz diu: «Hem pogut saber que l’Hospital posarà un nou metge al mes d’octubre. Des de Compromís per l’Alcúdia exigim que no s’espere al mes d’octubre i el nomenament siga immediat. Aquesta situació no pot continuar».

 De la mateixa manera Compromís insta als usuaris del Departament i Hospital de la Ribera a que denuncien i presenten reclamacions en totes aquelles situacions, com aquesta, que consideren que no respon a una sanitat de qualitat. En aquest cas quan la cita supere les 48 hores amb el metge de capçalera caldria reclamar que no s’està complint el que l’Hospital ha afirmat públicament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here