La Diputació invertirà més de 4 milions a la Ribera

0
314

La Diputació de València obri una nova línia de subvencions per a l’adopció de mesures en els pobles que suposen la reducció de les emissions de gas efecte hivernacle i complir els objectius europeus contra el canvi climàtic, a més d’impulsar l’estalvi econòmic en els ajuntaments.

Segons Alfonso Rus, «el nostre objectiu és reduir el gasto corrent dels ajuntaments, a fi que destinen eixos diners a inversions productives i altres millores per als veïns»

Rus inaugurant una carretera a la comarca

.- Poblacions i Assignacions

– 12.000 euros, per a Cotes, Sant Joanet i Sellent.

– 20.000 euros, han sigut assignats a: Beneixida, Benimuslem i L’Ènova

– 40.000 euros, estarà disponible per a cada una de les localitats de; Alcàntera del Xúquer, Alfarp, Antella, Benicull de Xúquer, Benimodo, Càrcer, Catadau, Favara, Fortaleny, Gavarda, Polinyà del Xúquer, Montroy, Massalavés, Llombai, Manuel, Senyera, Rafelguaraf, Real, Riola, Sumacàrcer i Tous.

– 50.000 euros, a: Albalat de la Ribera, Corbera, La Pobla Llarga i Sollana

– 100.000 euros, han sigut atorgats a: Almussafes, Guadassuar, Montserrat, Turís i Villanueva de Castellón.

– 200.000 euros, a: Alberic, L’Alcúdia, Alginet, Benifaió i Carlet

– 300.000 euros, a les localitats de: Algemesí, Alzira, Carcaixent, Cullera i Sueca

La Diputació de València finança el 80% del pressupost assignat a cada municipi, tenint en compte els límits que s’estableixen pel barem poblacional. Per la seua banda, els ajuntaments han de costejar el 20% restant.

Amb esta iniciativa, la corporació provincial completa un gros d’actuacions integrals que afavoreixen l’estalvi energètic, la millora de l’eficiència energètica i l’aprofitament de les energies renovables en els edificis públics de les entitats locals de la província de València.

 

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here