Claudia Gomis Sanmartin nomenada fallera major infantil d’Alzira per la Junta Local

1
522
Maria i Caludia amb les seues corts
Claudia Gomis anit en el seu anomenament

Una radiant i satisfeta Claudia Gomis Sanmartin va ser nomenada, anit, Fallera Major Infantil d’Alzira al seu domicili per la Junta Local Fallera encapçalada pel seu president, Vicent Muñoz. Un acte al que assistiren el rgidor de Festes, Rafael Fita així com la fallera major del pròxim exercici Maria Pons i la seua cort d’honor a més de familiars i amics que gaudiren amb la felicitat de la nova reineta alzirenya.

Claudia, mostrà tot el seu major agraïment a aquells que han confiat amb esta fallereta de Caputxins i recordà que el passat 7 de juny es complia el seu somni en ser elegida al Gran Teatre.

Vicent Muñoz avançà a Claudia i a les xiquetes de la seua cort que viuran «una experiència inoblidable», mentre Rafael Fita constatà que «hui enceteu una any meravellòs», després d’advertir que en el 2015 «entrareu en el llibre d’or de les falles».

Riberaexpress

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here