Una vintena d’empreses en la VIII Fira Comercial de Carlet

0
545

Carlet  calfa motors, davant les seus Festes Majors 2014, on es van multiplicant els actes, en els que la participació dels carletins.

Dos índexs, es barallen per al fenomen de la participació ciutadana, el tindre Festers Joves i amb ganes de fer les coses bé, o que Carlet està mirant el futur amb optimisme, econòmicament parlant, o pot ser les dos coses a la vegada.

 

Ahir, 5 de setembre del 2014, Maria Angels Crespo, alcaldessa de Carlet, acompanyada per Victoria Pla, presidenta de Carlet Comercial, Ana Gamiz, presidenta dels Festers 2014, tallaren la cinta d’apertura, després de la benedicció del retor de Carlet, D. José Ribes, a la VIII Fira Comercial.

Al acte estaven presents, Laura Sáez, Pascual Casp, Bernardo Camisón, Leopoldo Hernández, regidors de l’equip de govern; Maria Josep Ortega, regidora de Compromís, i altres regidors de l’oposició, que no es pose, per desconèixer els seus noms.

La Fira estarà oberta fins el diumenge 7 de setembre, on el comerç local ix al carrer en esta fira de mostres i oportunitats, situada en la Ronda del Malecó, on els visitants podran trobar productes d’informàtica, moda, roba infantil, sabateria, viatges, hostaleria, formació, herbolari, decoració, complements i regals en pell, etc.

Entre els expositors, l’Associació Local de la Lluita contra el Cancer, molt actives les components de la junta directiva, amb samarretes de color entre rosa-fúcsia, on mostraven les seus activitats programades, com la “I Caminata Ciutat de Carlet”, on es podien apuntar per a participar, i tenien a la venda articles, per a recaptar fons per a l’investigació.

Altra caseta que  cridava l’atenció com a nova, era la de “Loteria Gorba”, perquè no tenia una expenedoria de loteries (que si la té en la Plaça del Metge Jose Juan i Ferrer, 2b) com a tal, sinó, com be ens va explicar la seua responsable, Ana Molina, “son complements i productes de pell, de Marsanpiel, una de les empreses de franquícia d’aquest tipus de productes de alta qualitat a un preu assequible per a la butxaca. Hi ha tant per a home, com per a dona, en cinturons, bosses de mà i bols-sets de penjar, carteres, roba de pell, complements, articles de regals, tant personals como per a empreses, etc.”

La vesprada per als visitants està assegurada si porten als mes menuts, perquè al mateix costat es troba una Fira d’Atraccions, que estarà fins al 14 de setembre.

Altre atractiu mes, que té el Malecó, es la ubicació de la plaça portàtil de bous, on es faran altres actes, com ahir havia, una Exhibició de Cavalls de muntar.

Continuen pujant en decibels les Festes a Carlet, on a les 19,30 h., tindrà lloc en el carrer Major, el “Pregó Oficial de les Festes Majors 2014”.

Eduardo Sala/Riberaexpress.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here