Sueca amplia l’aforament per a l’espectacle del Piromusical

0
316

Atés que el Piromusical de Sueca és un espectacle únic que atrau a una gran quantitat de públic; atés les dimensions de l’estadi Antonio Puchades; i amb l’objectiu sempre de complir amb les distàncies de seguretat que marca la normativa en este tipus d’espectacles, “enguany s’ha decidit entregar uns tiquets, per a accedir a la grada únicament, i salvaguardar així la seguretat dels assistents, establint un aforament limitat per a evitar el desbordament.

Som conscients del malestar que s’ha generat a causa de la rapidesa amb què es van esgotar estos tiquets el dia que van començar a entregar-se, per la grandíssima demanda del públic; i, per això, anem a habilitar una altra zona, dins de l’àrea de seguretat que establix la llei, amb 1.000 seients més per a donar major opció a altres persones a què puguen presenciar l’espectacle assentats”, ha explicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Per a accedir a alguna d’estes localitats, que s’ubicaran en la zona de la pista, davant de la grada, els interessats hauran d’acudir a la Tourist Info a arreplegar els seus tiquets, gratuïts, el mateix dia del Piromusical, el dissabte 13 de setembre, a partir de les 10 hores. “S’ha triat este dia, en dissabte, perquè la gent que treballe puga accedir a estos tiquets. Som conscients que resultaran insuficients, a causa de la gran demanda, però el recinte té les dimensions que té i les distàncies de seguretat s’han de complir, perquè el primer és la integritat dels assistents”, ha assenyalat Vázquez, qui també ha confirmat que, al tindre més aforament, l’hora d’obertura de portes de l’estadi s’avança a les 20 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here