L’editorial Tàndem s’integra en Bromera

0
362

Tant Bromera com Tàndem són dos segells editorials valencians històrics, molt vinculats a l’ensenyament en valencià des de la seua creació l’any 1986 i el 1990, respectivament. Fa més de vint anys que comparteixen valors, autors, lectors i una aposta ferma per la literatura infantil i juvenil, i d’ara endavant compartiran també la infraestructura del Grup Bromera.

Amb una trajectòria literària més que consolidada, el prestigi i el volum del catàleg de Tàndem ha crescut molt més que la seua capacitat comercial. És per això que serà el Grup Bromera, el qual ha adquirit tant la marca com bona part del seu catàleg, qui difondrà el segell Tàndem a través de la important xarxa comercial que ha construït Bromera al llarg de 28 anys de treball editorial. Així, la difusió i distribució de les rondalles d’Enric Valor o de l’emblemàtica col·lecció de contes de La rata Marieta, de la mateixa manera que dels materials didàctics per a escolars i de la major part dels altres títols, recaurà a partir d’ara responsabilitat del Grup Bromera.
Dos segells emblemàticsAquest acord uneix dos dels segells més emblemàtics del món editorial valencià i facilitarà que es puguen aprofitar les sinèrgies de dues marques que s’han consolidat com a referent indiscutible, pel que fa a l’elaboració de llibres de qualitat per a infants i joves i de materials rigorosos per a l’aprenentatge del valencià.Des de Tàndem, el pacte es contempla amb satisfacció, ja que, segons Rosa Serrano, fundadora del segell, «aquest acord donarà l’impuls que necessitava la marca i mantindrà, sense dubte, la vocació i el compromís que hem demostrat durant 24 anys per la nostra llengua i per la cultura i el país».
Efectes positiusSens dubte, aquesta unió obri una nova etapa en el món de l’edició valenciana, i esdevé un repte que el Grup Bromera acara amb optimisme. En aquest sentit, Josep Gregori, editor de Bromera, confia que «la nova confluència entre els dos segells reforçarà el sector de l’edició en valencià i tindrà efectes positius en un futur ben pròxim». A més, per al fundador de Bromera «és tot un orgull incorporar al Grup Bromera una marca tan sòlida com Tàndem, amb un catàleg d’una qualitat indiscutible».
Laveupv.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here