El DJ David Molina guanya el Concurs de Disc-jockeys de Sueca

0
297

Dissabte passat es va celebrar la segona edició del Concurs de Disc-jockeys Ciutat de Sueca. Organitzat pel dj Amadeo Serra, de l’Empresa Power Events de Sueca, i patrocinat per les regidories de Festes i Turisme, l’esdeveniment va comptar amb un gran èxit de públic al congregar-se més de 4.000 persones per a presenciar l’actuació dels disc-jockeys participants, tots ells del municipi, com així va decidir l’organització del concurs.

El jurat, format per quatre professionals del món de la música, Jesús Gutiérrez, José Ibáñez, David Cuéllar i Antonio Galán, va decidir finalment que el guanyador d’esta edició fora David Molina qui, a més d’una placa acreditativa i uns auriculars de dj professional, obtindrà com a premi la possibilitat d’actuar en la macro discomòbil del dia 6 junt a un dj professional, Dani Moreno, de l’emissora 40 Principales. El segon i tercer premi van ser per a Óscar Sancho i Vicent Beltrán “DJ Maki”, respectivament. “En esta segona edició del concurs, s’ha pogut comprovar que la participació, tant dels disc-jockeys locals com del públic, ha sigut molt alta. Així mateix, cal destacar el gran nivell de tots els participants. Des de la meua regidoria continuarem potenciant este tipus d’esdeveniments perquè tots els dj a nivell local puguen tindre el reconeixement i projecció que busquen professionalment. Volguera també agrair la participació a tots els concursants, i donar-los la meua enhorabona als guanyadors”, en paraules del regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Des de l’organització, volen agrair la col·laboració dels regidors de Festes, Dimas Vázquez, i Turisme, Manoli Egea; així com de la festera major de Sueca, Ana Belén Ortells, i la seua cort d’honor, i dels membres del jurat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here