Sueca inicia les seues Festes Majors amb la inauguració de la Fira

0
465

La Festera Major i la seua cort d’honor, acompanyades de les autoritats, van inaugurar la fira divendres passat, dia de l’inici de les Festes

La festera major de Sueca, Ana Belén Ortells, junt a la seua cort d’honor i les autoritats municipals, van inaugurar oficialment, divendres passat, la fira de les Festes Majors i l’encesa de l’enllumenat. Acompanyats per la música del tabal i la dolçaina, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, els membres de l’equip de govern local, Raquel Tamarit, Manoli Egea, Teresa Ribes, Josefa Juan i Salvador Giménez, i la regidora, Inmaculada Sorrentino, junt a les festeres, van realitzar la tradicional desfilada fins al recinte firal on van presenciar un castell de focs d’artifici disparat per la pirotècnia Ricardo Caballer. A continuació, a les 23.00 hores, va tindre lloc la celebració del Guateque anys 60-70, amb les actuacions de Los River Stars i Los Piedras Azules, en el parc de l’Estació.

El programa de festes continua hui amb els jocs Infantils, a partir de les 18 hores, en la plaça del Convent, i el Campionat de PlayStation en l’Ateneo Sueco del Socorro, a les 18 hores també. Per a les 19 hores, estan programats jocs de taula en el Casal Jove, organitzats pel Consell Local de la Joventut.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here