La tradicional romeria fica el punt i final a les festes de Massalavés

0
452

Massalavés va finalitzar, ahir dissabte, les seues Festes Patronals en Honor al Santíssim Crist de Massalavés, i als seus Patrons Sant Miquel Arcàngel i Santa Maria Magdalena. Unes festes que començaren de bo, una setmana abans, amb la presentació  dels Festers i Festeres 2014.

Festeres

Mireia Escrihuela Cuadrado – Sahida Escrihuela Cuadrado – Susana Soro Benavent – Mª José Hernández Chafer – Mª Teresa Martorell Cerdá – Mireia Cortés Pla – Marina Hernández Montes – Paula Martínez Martínez –Tamara Escribano Escolà.

Festers

Antonio Crespo Castells –César Gómez Garcia – Alfonso Mompó Garrido – Adolfo Magraner Martínez – Alberto Martorell Cerdà – Fernando Benavent Roca – Felipe Jordán Galdón – Vicente Puchades Cuesta – Oscar Sanz Lopez – Jose Francisco Andreu Arenas – José Emilio Jurado Jurado – Hilario Revilla Soro, i Salvador Corbató Boix.

Al llarg de la setmana, han treballat de valent, perquè tot no ha sigut diversió, representant als joves de Massalavés, en tots els actes programats, baix la supervisió, de Puri Noguera, regidora de festes. 

.- Romeria al Santíssim Crist de Massalavés i Missa de Campanya.

Un any mes, un grup de persones precedides per un carro  tirat d’un cavall, ixieen de Massalavés, cap a les 6,30  cap a la Parròquia de l’Espiri Sant d’Alberic, per a trobar-se amb un grup d’Alberic.

Al voltant d’un centenar de persones, han format un sols grup per a fer la tornada a Massalavés. A les portes de Massalavés, a l’altura de l’ajuntament, els esperesava, l’alcalde, Gregorio Andreu, i els regidors, Purin Noguera, Enrique Grau i Felix Gamella, que s’han unit a la comitiva.

.- Processó al Santíssim Crist de Massalavés.

 A les 12 del matí, ha tingut lloc la missa en honor al Santíssim Crist de Massalavés. dia que suposa un punt d’encontre de familiars que tornen al seu poble, per a visitar al familiars, i amics, per participar en la processó.

La imatge del Santíssim Crist, ha sigut portada a muscles, per joves del poble, i  d’altres poblacions dels voltants.

Multitud de persones, s’han congregat en la porta de l’Església per veure-ho eixir, i posteriorment acompanyar-lo en el seu recorregut , franquejant els costats. Pel mig i davant del Santíssim Crist, Festeres i Festers, darrere el clero, posteriorment, tots els regidors de l’ajuntament, presidit per l’alcalde Gregorio Andreu, Maria José Balaguer, Jutgessa de Pau, i Puri Noguera, regidora de festes, i per darrere la Banda de Música “Vila de Massalavés”.

Amb un Castell de  Foc d’Artifici, i un Sopar de Germanor en la Plaça Rvdo. Salvador Hernández, han finalitzat les Festes Patronals 2014, de Massalavés. 

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here