Del Musical Feeling d’anit al Correfoc dels Dimonis Enroscats de hui a l’Alcúdia

0
613
L’Alcúdia anit
Coreografia del Musical Feeling

L’Alcúdia ha començat amb força les seues Festes Majors 2014, anit la Plaça Tirant lo Blanc ess va omplir de gom a gom per assistir a un espectacular musical que va agradar els alcudians i forasters.

Musical Feeling conta amb variades i atractives coreografies i amb una espectacular escenifiació que seduiren al públic. En ell es concentra el ball,, l’art, la màgia, l’acrobàcia i el teatre entre d’altres que captivaren els espectadors.

Programació 

.- Diumenge, 31 d’agost – Dia de la Presentació Infantil – Nit del Circ

09,30 h.-  II Exhibició de motos clàssiques de competició en moviment, al voltant del Parc  de la 2a República. S’homenatjarà als pilots majors de 60 anys.

En aquesta 2a edició podrem gaudir de 6 categories diferents de pilots.

Organitzen: Associació Motera de l’Alcúdia i Club Tràfec 3.

11,00 h.- Al rebedor del Centre Enric Valor, podrem gaudir d’un Campionat d’Escalèxtric per als més menuts, també organitzat per la Penya Moratros de L’Alcúdia.

12,00 h.- A l’Àgora Jove, Primer Festival LOU: paella i fruita fresca amb amics i més de 10 DJ’s

18,00 h.- A la Casa de la Cultura, Presentació Infantil de la Penya Tot per l’Aire 2014.

20,00 h.- Des del Parc de la Diputació, arrancarà la divertida i sorollosaCavalcada del “Pito”, organitzada per la Colla de Festers Tot per l’Aire 2014, amb la col•laboració de l’associació juvenil “La Xerinola”, dels tractoristes del poble i dels Amics dels Cavalls, i

oberta a totes les colles del poble que vulguen participar. La cavalcada finalitzarà amb una carrossa dels FESTERETS Tot per l’Aire 2014 i una xaranga formada per joves del poble. Recorrerà els carrers Calvo Acacio, Sant Jaume, Doctor Fleming, Pintor Sorolla, Reis Catòlics, Calvari, per a finalitzar al carrer Calvo Acacio.

Nota.- Tots els interessats podran apuntar-se, del 26 al 29 d’agost, a l’Espai Jove, de 6 a 8 de la vesprada. La inscripció és gratuïta i es pot obtindré més informació a la web www.lalcudia.com.

22,00 h.- Començarà la Primera Prova del Ral•li Humorística, la Plaça Tirant lo Blanc. Tots els inscrits hauran d’estar presents a la plaça si no volen perdre punts!

23,30 h.- Correfoc dels Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, amb el següent itinerari: Parc de la Generalitat, Papa Joan XXIII, Dr. Fleming, 2 de Maig, Marià Benlliure, Papa Joan XXIII i Parc del Patinatge, on es farà l’espectacle final.

24,00 h.- Macro Disco Mòbil,  la plaça Tirant lo Blanch. Convertirem la plaça en una carpa de circ.

A l’Àgora Jove, continuarà durant la nit el, I Festival LOU.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here