Sentit homenatge de la UD Alzira al Dr. David Cuesta en l’estadi Lluís Suñer Picó

1
533
La família del Dr. Cuesta amb el president de l’Alzira

La UD Alzira ha rendit esta vesprada un sentit homenatge al desaparegut Dr. David Cuesta a l’estadi Lluís Suñer Picó amb presència de tota la família del quer fora en distintes etapes, metge i directiu blaugrana.

El president del club i la viuda del prestigiòs doctor han descobert una placa per recordar l’ important emprenta deixada per David Cuesta al club, quasi centenari, de la capital de la Ribera.

1 Comentario

  1. Debe ser un honor para la familia de D.David comprobar el agradecimiento de toda la ciudad, y sin duda una alegría después de haber perdido a un buen esposo, padre y abuelo. El color blaugrana arriba al cel en moments tan dolços e importants, Gracies al Club.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here