El MIM apropa la programació a les platges de la Ribera

0
352

La Mostra Internacional de Mim a Sueca (MIM) celebra enguany el seus 25 anys de recorregut amb una programació especial que inclou molts dels grans espectacles que l’han acompanyada des de la seua creació el 1990 i que, per un motiu o un altre, encara estan en cartell o s’han revisat i tornat a programar per a l’ocasió. Una programació el llançament de la qual s’ha donat a conèixer aquest matí als banyistes de la Ribera Baixa amb una cercavila molt particular.

Al compàs del ritme de la música de la Banda del MIMt-i-cinc, creada ex profeso per a la celebració d’aquest aniversari, la cercavila “mimera” ha transcorregut des de El Perelló fins a la platja de Motilla, tant pel passeig marítim com per l’arena i la vora de la mar. En ella, l’organització del MIM, al costat d’algunes de les persones que han format part de l’equip durant els seus cinc lustres d’existència, han repartit els primers 5.000 programes de mà d’aquesta edició festiva i commemorativa. Per a l’ocasió, els músics han interpretat, en absoluta primícia, la composició MIMt-i-cinc, escrita ad hoc pel jove músic Borja Granell, que ha posat la banda sonora a aquesta jornada “prefestivalera” protagonitzada pel gest de repartir-oferir, de mà en mà i de tot cor, la programació d’aquesta nova edició, el contingut complet de la qual pot consultar-se ja des de hui mateix al lloc web del festival:www.mimsueca.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here