Paelles i disfresses a les festes de Santa Rosa

1
428

El carrer Santa Rosa de l’Alcúdia va viure ahir una de les nits més divertides de les seues festes. Amb paelles i disfresses, els veïns i veïnes van combinar gastronomia amb diversió.

Ahir a les 9 de la nit arrancava el XII Concurs de Paelles Nocturn de Santa Rosa. Els participants van cuinar el plat valencià típic per excel·lència amb total llibertat per a escollir els ingredients. Entre els membres de jurat es podia trobar a l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, qui no va dubtar en provar totes i cadascuna de les paelles.

Tot seguit va començar la tradicional nit de les disfresses del carrer. La imaginació i la creativitat van ser el punt fort de la festa, la qual va estar amenitzada per una discomòbil.

Demà, 30 d’agost, les festes de Santa Rosa arribaran al seu punt final. Entre els actes programats estan una merengada, una xopada, la missa de Santa Rosa i un sopar amb discomòbil i festa de l’escuma. El relleu l’agafen les festes de l’Alcúdia 2014, que demà tindran en el Gran Retrò de les 12:30 des del balcó de l’Ajuntament el seu tret d’eixida.

1 Comentario

  1. m`agrada que cada any ens recolzeu i ens trague en el vostre diari.Gràcies. Itambe al fester de S.Rosa.Gracies per el sue esforç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here