L’At Llevant el rival a batre en la Tercera Divisió / Dani Ponz

3
511
Dani Ponz al Suñer Picó

Hola! Sóc Dani Ponz, ex-entrenador d’entre d’altres clubs, la UD Alzira. El meu amic Xavier Espanya m’ha demanat que d’una forma periòdica redacte per a Riberaexpress,  un article al voltant del grup VI de la 3a divisió.

En este primer article, deuríem de parlar de les plantilles i aspiracions dels nostres clubs riberencs i de la nostra visió al voltant del grup.

En quant al Cullera, va ser un dels primers equips que pràcticament va deixar tancada la seua plantilla, a falta de xicotets detalls. Això clarament assenyala que encara que el seu pressupost ha patit una reducció important, continua essent un pressupost elevat com per a disputar i guanyar els fitxatges a altres clubs.

Un Cullera aspirant a l’ascens

Enguany, el titular de l’Aèria  ha utilitzat millor els seus recursos econòmics i malgrat la retallada, opinem que és un aspirant a la promoció d’ascens. Té jugadors determinants a la categoria i sobretot capaços de jugar i dominar les específiques dimensions del seu camp, on juguen la meitat de la lliga. També la plantilla d’aquesta temporada ofereix  diferents alternatives per a sotmetre als seus rivals fora de casa.

La UD Alzira desgraciadament per la seua situació ha tingut que vore com havia de refer la seua plantilla per tercer any consecutiu, una llàstima sens dubte, amb el seu escàs pressupost ha tingut que esperar-se a que tots els altres equips fitxaren  i a partir d’ahí  anar incorporant o renovant a jugadors  o cos tècnic,  que per un motiu o un altre, que òbviament no és l’econòmic, vulguen jugar a l’entitat blaugrana.

 Una altra vegada la destresa de Miguel Carrasco, a l’hora de negociar ha derivat en que la UD en tindrà una altra vegada una plantilla superior en quant a nivell futbolístic al que el seu pressupost econòmic  diu. La mostra, la primera jornada de lliga on va superar amb claredat a un rival del mateix nivell econòmic , que damunt és un equip de prop de la capital, el qual li seria més fàcil incorporar jugadors que a la UD.

L’Alzira un equip amb moltes garanties

No obstant, no hem de vendre fum, encara que la UD ha pogut reunir un onze de moltes garanties i xavals joves amb projecció per a clavar en conflictes a qualsevol equip de la categoria, l’objectiu ha de ser en primer lloc assegurar la permanència, per a pas a pas, anar escalant cap als llocs d’honor, com va destacar Juanjo Chàfer, nou mister al qual li desitgem la millor de les fortunes.

En quant al grup va a ser una lluita ferotge, la diversió per a l’espectador va a estar assegurada i la sorpresa va a ser que en cada jornada no hi haja precisament una sorpresa. A diferència d’altres grups de la tercera en que només se la juguen cinc o sis equips.

La llista de favorits és extensa, l’equip més fort econòmicament i rival a batre seria l’Atlètic Llevant, després una gran quantitat de noms com Castelló, Acero, Cullera, Novelda, La Nucia, entre d’altres.

En els propers dies tenim una setmana de tres partits, aquestes setmanes son claus per traure-les amb el màxim de punts ja que poden començar a generar-se  les primeres distàncies, pensem que els dos equips riberencs tenen un inici de lliga lleuger  per  començar amb bones sensacions la temporada. Sort a tots dos!!

Dani Ponz

Entrenador de futbol

Dani Ponz al Suñer Picó

3 Comentarios

  1. Coincido contigo en varias cosas, pero tù mejor que nadie sabes que esto es largo y los que se perfilan como aspirantes se quedan por el camino a veces, aunque eso si, la UD, con asegurarse la permanencia decentemente es un logro, el resto propina.

  2. Jo també opine igual q Paquito, pero sempre hi ha algun equip q dona la sorpresa al final d temporà, espere q eixe equip siga la mostra UD.ALZIRA Un abras mister y per a Xavi España també.

  3. Una forta abraçada per a tú Juan, molts ànims, eres un valent. Tots confiem en que l’Alzira siga enguany l’equip sorpresa, hi ha un bon entrenador i jugadors molt compromesos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here