Bona resposta a Llaurí al IV Open de Frontenis «Dr. Fernando Mª Navarro»

0
221

El passat dissabte es va clausurar l’Open de Frontenis “Dr. Fernando María Navarro”, organitzat pel “Club Frontenis Llaurí.”

Resposta massiva, en aquesta edició dels aficionats, tant locals com d’altres localitats, que durant els 6 dies que durà la competició ompliren la pista de frontó de gom a gom, gaudint de l’espectacle que els oferien els jugadors.

.- Finals
Després de les fases prèvies arribà el dia de les finals.
La final de consolació va enfrontar la parella formada per Rafa Grau de Llaurí i Juanlu de Sueca, contra la revelació del torneig, Enric Rivero Motes, un jove de 12 anys que contra tot pronòstic es presentà a la final, amb Enrique Rivero Garrido, d’Alginet.

La final va estar molt disputada, i la parella d’Alginet, formada per pare i fill, agafaren uns punts d’avantatge al principi de la partida que saberen administrar molt bé, fins al final de l’enfrontament.
Els espectadors de la final foren testics del començament d’una trajectòria que de segur, estarà repleta de victòries al mon del frontenis, d’Enric d’Alginet.

A continuació s’enfrontaren pel 3r i 4t lloc, les parelles formades per Toni Miquel Sanz i Josep Ortiz de l’Alcúdia, contra Jonathan Martínez de Carlet i Toni Caballero de Corbera.
El resultat final fou de 30 a 18, a favor de la parella de l’Alcúdia.
Un triomf clar degut a la gran classe d’aquesta parella i que el de darrere, Jonathan, acudia a la final amb una lesió al muscle que no li va permetre desplegar tot el seu joc tècnic i de precisió.

Per últim arribà la gran final que tot el públic assistent estava esperant que enfrontà a Jose Luis Franch i Jose Hidalgo de Polinyà, contra Rafa Gómez de Manuel, i Àngel Escrihuela, de Massalavés.

La Final, va estar plena de detalls de qualitat per part de les dos parelles però finalment s’endugueren la partida la parella de Polinyà, que demostraren major regularitat i solidesa en el seu joc, contra la mobilitat de Rafa i l’agilitat d’Àngel, i el resultat fou de 30 a 22.

.- Entrega de Trofeus
En l’entrega de trofeus estigueren presents el Tinent d’Alcalde, en Vicent Pérez i el regidor d’esports, en Manuel Requeni, i com no podia ser d’altra manera el Dr. en Fernando Maria Navarro, que dona nom a aquest trofeu.
Tant el Tinent d’Alcalde, com el Dr. Navarro, alabaren l’esforç fet pels jugadors i l’entrega que demostraren partida, rere partida i animaren als organitzadors a continuar cada any celebrant i millorant aquest trofeu , ja emblemàtic a la ribera.

Felicitar al Club Frontenis Llaurí, i al patrocinador de l’open, “Clínicas Clininav” i a l’Ajuntament de Llaurí, pel seu recolzament a l’esport i estimular-los a continuar celebrant molts anys més aquest prestigiós “Open de Frontenis”, d’estiu a la comarca.
.- Poblacions de La Ribera del Xúquer
No cab dubte, que poc a poc els esports minoritaris, com el Frontenis, van donant que parlar, i van augmentant els esportistes que el practiquen, així com d’aficionats.
En aquest Open, s’enfrontaven jugadors de La Ribera, de les poblacions de:
Llauri, L’Alcúdia, Polinya, Alginet, Massalavés, Corbera, Sueca, Carlet.

Eduardo Sala/Riberaexpress
Col·laboració de: Rafa Grau

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here