El Maristes Algemesí a la final de la Copa Comunitat Valenciana

0
403

El passat dissabte l’Interstar Esport Maristes Algemesí, arribà, al Pvaelló 9 d’Octubre, a la final de la Copa Comunitat Valenciana sorprenent al Fertiberia Port de Sagunt,  en partit corresponent a les Semifinals de la Copa Comunitat Valenciana, on l’acabat d’ascendir a Divisió d’honor, es va imposar amb autoritat en la presentació de l’equip davant de la seua afició, per 34-29

 Des de l’inici, el conjunt d’Algemesí dòmino el marcador. L’equip repetia el bon fer que va mostrar dimecres passat en el torneig d’Ontinyent, forçant a Patxí Martí a sol·licitar dos temps morts abans d’arribar al minut 18 de partit, i així realitzar alguns canvis per a poder contrarestar l’espenta de l’equip groc. Encara que l’esquadra local continuava imposant el seu joc, l’intercanvi de gols en algunes fases va portar el marcador cap a un nombre elevat de gols a la finalització de la primera part (20-14) , uns minuts abans era desqualificat un jugador del Sagunt o per colp en la cara a un rival.

En l’arrancada de la segona mitat ens trobem amb un Maristes d’Algemesí infranquejable en defensa i perfecte en els contraatacs i definició ofensiva, donant com resultat la màxima renda de la trobada (24-14) . Port de Sagunt, que no acabava de trobar la fórmula per a tirar-li mà al conjunt de Vicent Enric Nogués, va seguir amb diferents proves en el seu equip, fins que va aconseguir un gran parcial de gols gràcies a una doble superioritat molt ben aprofitada, la renda va baixar fins als 5-6 gols. Així va transcórrer la resta de partit, amb intercanvi de gols i amb diferents provatures d’ambdós equips en la rotació de jugadors. Els minuts finals van servir perquè els més joves tingueren l’oportunitat d’aparèixer en el camp en el primer partit de pretemporada davant de la seua afició (34-29).

Tots els jugadors d’Algemesí van sumar positivament en este partit, factor que sempre és important i inclús més a estes altures de preparació. Hauran de continuar treballant per a consolidar el gran joc mostrat en el Pavelló 9 d’Octubre. L’equip després de les seues dos primeres proves en terres valencianes, afronta la seua següent fase de preparació el pròxim cap de setmana, desplaçant-se a Alcobendas per a disputar un torneig davant del BM Alcobendas, CB Coma i el BM Zamora.

Interstar Deporte Maristes Algemesí (34): Sales (por), Ferragud (por), Arguillas (por), Borrás (3), Vidal (4), Tortajada , Lorasque (8), Benito (6), Pastor (1), Marco (3), Esquer (6), Sales (1), Botella, Bueno, Jaume(1), Moreno (1).

Fertibertia Port de Sagunt (29): Bruixola (por), Sebastiá (por), Porras (por), Bernatonis (4), Malansiskas, Ruiz(2), Sladic(2), Lluna, Berrios, Alegre(1), Nebot(2), Roque, Fernández(5), Ángel, Del Río, Sario, Dukic(1), Álvarez (3), Pocholo (3), Tarrasó (3), Berrios (3).

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here