Comencen les festes al barri de Santa Rosa a l’Alcúdia

0
300

Este dimecres ha començat la festivitat al carrer de Santa Rosa i adjacents que cada any precedeix a les Festes Majors de l’Alcúdia
Durant quatre dies, els veïns de Santa Rosa de totes les edats eixiran al carrer per a celebrar les seues festes. Els xiquets podran gaudir del Parc d’Educació Vial, de Biblioparcs, dibuix lliure, jocs tradicionals i cucanyes i, a més, una gran merengà. També han programat jocs per als adults, com els campionats de dòmino, truc i parxís, així com els diversos bingos. I, per a acabar el dia, la celebració continua amb la nit de disfresses o la festa de l’espuma.
Estes festes serveixen als alcudians com a preàmbul de les Festes Patronals que enguany comencen el dia 30 d’agost amb una novetat: una crida a la festa amb el llançament d’un retrò des del balcó de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here