Bastidas impedix visitar les obres de l’EPA als regidors de Compromís

0
285
Regidors i responsables de Compromís

Els regidors de  Compromís per Alzira han visitat este migdia les obres de la nova EPA ubicada a les aules de l’antic col.legi Federico Garcia Sanzhiz encara que no han pogut accedir a l’interior davant  la negativa de l’equip de govern a permetre l’ a l’interior. Compromís per Alzira «lamenta» el trasllat del centre al Garcia Sanchiz que no compta amb el suport de la seua comunitat educativa.
Diego Gomez: l’alcadessa podia haver fet el trasllat amb el consens necessari en Nadal i l’EPA començar el curs amb normalitat.
Amb la constatació i publicació en els mitjans de comunicació de l’inici del trasllat dels mobles i efectes del centre d’adults Enric Valor a l’antic col·legi García Sanchiz es porta a terme la decisió de l’equip del partit popular amb Elena Bastidas al capdavant d’invertir prop de  500.000 € a adequar este centre i posar en marxa la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà que vol inaugurar abans de que acabe l´any 2014.

Oposició i mobilització
No ha pogut evitar aquest trasllat la total oposició de la resta de grups polítics en l’ajuntament, que presentarem alternatives que no han tingut resposta , ni la mobilització de la comunitat educativa que considerava que un l’edifici actual de l’EPA inaugurat fa ara tres anys , i que estava en ple funcionament i a satisfacció d’ells i no comprenien que en plena crisi econòmica es gastarà un ajuntament  tants diners a reformar per complet un centre quasi nou.
No sabrem les raons ultimes d’esta tossudesa de l’alcaldessa d’Alzira en no comptar amb una altra opinió per a posar en marxa l’oficina d’Atenció Ciutadana però ha demostrat que la seua prioritat no ha sigut atendre les demandes del sector educatiu sinó que s’ha imposat damunt de tot la posada en marxa d’una oficina administrativa amb ordinadors, taules ,cadires i pantalles digitals quasi igual a les que existeixen en les actuals instal·lacions d’IDEA ubicades just al costat de´lEPA i que pensem que estan infrautilitzades.

Esta forma d’actuar ,duent a terme el trasllat en ple mes de vacacions escolars i amb la ciutat quasi parada és més pròpia d’altres èpoques, però la Sra Bastidas demostra amb esta actitud realment quina és la seua forma de pensar i actuar.

Condiciones adequades
Si el trasllat, com pareix, es definitiu en estos pròxims dies , des de Compromís esperem que al menys el mateix siga eficaç i que les condicions del professorat i dels alumnes siguen les més adequades , amb els serveis en ple funcionament , habilitant els espais necessaris per a l’estudi i amb l’oportuna reserva de places d’aparcaments per als que assisteixen de tota la nostra comarca a completar la seua formació i poder integrar el mateix en el barri de Venècia. En la visita de hui en la que s’ha presentat l’arquitecte municipal se’ns ha informat que les obres estan pràcticament acabades i no hi haurà problemes , i de fet estava el personal de telefònica instal·lant la fibra òptica per a donar servei al centre.
Las ultimes declaracions del regidor de cultura justificant la seua negativa a permetre la nostra visita dins el centre no tenen cap de raó , donat que la senyora Bastidas mai ha consentit a l´oposicio tindre accés a este centre i de ahi la nostra visita en el dia de hui i a més les obres estan en la practica acabades i no hi ha perill per a ningú, tampoc per als joves contractats aquest estiu i que estan fent el treball del trasllat.

Diego Gómez, Adelaida Pau, Josep Carreres
COMPROMÍS PER ALZIRA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here