El Maristes Algemesí dona la cara davant l’èlit de l’handbol valencià

0
197

El passat dimecres es va disputarel ‘I Trofeu Ciutat d’Ontinyent. Allí es van donar cita els tres equips masculins de Divisió d’Honor de Handbol de la Comunitat Valenciana: BM Benidorm i Fertiberia Port de Sagunt d’ASOBAL, junt amb l’Interestar Esport Maristes Algemesí, Divisió d’Honor B.

El torneig es va disputar en format de tres partits de 30 minuts cadascú. El primer partit va enfrontar al BM Benidorm amb el Maristes Algemesí. El marcador va estar equilibrat en tot moment, encara que si bé és cert, Benidorm s’imposava amb facilitat en el seu atac, mentre l’equip Marista havia de realitzar accions molt més treballades per a arribar fins a la porteria de l’equip Alacantí. Benidorm sols va decantar el marcador al seu favor en els compassos finals amb el marcador de 14-13.

En el segon encontre participaren el BM Benidorm i Port de Sagunt, tots dos equips ASOBAL. Ambdós van posar en el camp als seus millors homes per a mesurar les seues forces de cara a l’imminent inici de campionat. Benidorm va realitzar uns molt bons 15 minuts, amb una expeditiva defensa i llançant contraatacs per a anar-se’n 5-6 gols en el marcador. A partir de la mitat de la trobada, es van realitzar molts canvis per part d’ambdós esquadres, factor que va aprofitar l’equip roig-i-blanc per a remuntar i quedar-se a només dos gols.

L’últim partit ho van jugar els equips de Port de Sagunt i Maristes Algemesí. El partit va començar amb el comandament d’un renovat equip Porteny amb molts canvis respecte al partit anterior. Maristes va saber reaccionar per a anivellar la trobada, i que este no es decidirà fins als compassos finals a favor de l’equip de Port de Sagunt (14-12) . En este partit ja es van poder veure algunes accions més de defensa i transició ràpida per part de l’equip d’Algemesí, senyal de l’equip en les últimes temporades. Estos partits van servir per a donar minuts a tots els jugadors, i veure en acció a les noves cares de l’Interestar Esport Maristes d’Algemesí. Es va competir bé en ambdós partits i es va poder comprovar que l’equip va pel bon camí en este inici de temporada.

Dissabte, 23 d’agost – Semifinal de la Copa Comunitat Valenciana

20,00 h.- En el Pavelló 9 d’octubre d’Algemesí, l’Interestar Esport Maristes d’Algemesí s’enfrontarà al Fertiberia Port de Sagunt, en partit corresponen a la Semifinal de la Copa Comunitat Valenciana.

Recordar, que el Fertiberia Port de Sagunt, li va guanyar als groguets, en els últims compasos del partit disputat en Ontinyent, el passat dia 20, per 14-12.

 

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here