El trasllat de l’EPA d’Alzira a l’antic Garcia Sanchiz culminarà el pròxim dilluns

2
428
La secretaria de l’EPA este migdia
Aula buida de l’Enric Valor
El mobiliari ja està quasi tot en el Garcia Sanchiz

L’Ajuntament d’Alzira ultima esta setmana les obres i també el trasllat del mobiliari del fins ara Centre Enric Valor a les instal.lacions rehabilitades de l’antic col.legi, Federico Garcia Sanchiz.

Segons l’alcaldessa, Elena Bastidas, els alumnes iniciaran el curs en les reformades aules de l’antic centre escolar, la primera autoritat local ha manfiestat a Riberaexpress que quan torne el professora i l’alumnat » es trobaran fins el últim llapis en les noves instal.lacions» i afegia «es quedaran contents i satisfets».

El consistori alzireny ha invertit al voltant de 300.000 en la remodelació de l’antic centre escolar contra la voluntat de la comunitat educativa de l’EPA i de l’oposició municipal. Les distintes accions de protesta protagonitzats per l’alumnat no han evitat el trasllat de les instal.lacions que perseguia el govern municipal i especialment l’alcaldessa que no ha pogut convèncer a la comunitat educativa d’escentre educatiu de persones majors.

L’actual EPA, que tan sols ha durat tres anys i mig es convertirà en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) que entrarà en funcionament abans que finalitze el 2014.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. Ha esto se le llama eficacia administrativa. Si bastidas mostrara igual interes en todos lis temas del ayuntamiento ….adios crisis

  2. que bien se a quedado, a sido un acierto cambiarla de sitio x que muchos alumnos la tenemos ahora mas cerca y no tendremos que ir con coche, es mas grande y le dara vida al barrio

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here