EU denuncia que el Consell encara deu «més de 3 milions» a l’Ajuntament d’Alzira

0
389

Des d’EU-Alzira denunciem que la Generalitat encara manté un deute de més de 3 milions d’euros amb l’Ajuntament d’Alzira, que no s’ha aconseguit rebaixar en tota la legislatura més que en un terç, malgrat la reducció dràstica de les aportacions del Consell en tots els departaments.

Elena Bastidas i Alberto Fabra

En canvi, amb el rescat del govern central a la Generalitat, pel qual s’han produït retallades en els serveis públics per pagar-lo, el Consell del sr Fabra s’ha dedicat a pagar factures oneroses i a bancs ruïnosos i nacionalitzats, en comptes de fer front als seus deutes amb les institucions públiques.
Segons Ivan Martínez, portaveu municipal d’EUPV-Alzira: “estem parlant d’un deute que equival, ara mateix, a la desena part dels pressupostos de la nostra ciutat i que, es vulla o no, ha condicionat els serveis i les arques municipals durant tota la legislatura. Recordem que, a banda d’això, l’Ajuntament haurà de fer-se càrrec a finalitzar les obres de la Parrilla, el llavaner de l’Alquerieta està paralitzat, etc., que eren del Pla Camps. Lamentem que a hores d’ara la sra Bastidas no haja eixit denunciant aquesta situació, com bé feia en altres temps front a altres governs.”
L’última xifra proporcionada per l’equip de govern, a data de juny, és d’un deute total de la Generalitat per un import de 3.022.000 euros, dels quals 2 milions corresponen als plans de peatonalització de la vila des del 2009 i uns 500.000 en serveis socials i en educació d’exercicis anteriors pendents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here