Sueca renova el paviment del centre urbà

0
304

L’Ajuntament de Sueca ha iniciat esta setmana les obres de restauració del paviment en el centre urbà del municipi, concretament en la confluència dels carrers Sequial i València. “Els treballs tindran una duració aproximada de quatre o cinc dies, i resultaran a cost zero per al consistori, ja que l’empresa Cadersa, que actualment està realitzant obres en els carrers Carabassers i Molí, va oferir com a millores en el seu projecte la repavimentació de diversos metres de carrers pròxims, en el centre del municipi. Per això, hem aprofitat per a millorar el ferm d’esta zona tan transitada de la ciutat”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Enrique Vidal.

Des del consistori han triat esta setmana d’agost per a causar les menors molèsties possibles. “Volem demanar disculpes pels inconvenients que puguen ocasionar estes obres als ciutadans, però eren necessàries. Hem pensat que durant estos dies d’agost podrien resultar menys incòmodes per la menor afluència de persones”, ha expressat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. Durant els dies que duren les obres, els vehicles que circulen pel carrer Sequial fins a la plaça de l’Ajuntament hauran de girar a l’esquerra fins al carrer La Punta.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here