Marco Giménez, un nou reforç per als Maristes d’Algemesí

0
380

José Andrés Marco Giménez, 25 anys, natural d’Elda, s’incorporarà al Club Handbol Maristes Algemesí per a disputar la pròxima temporada en el conjunt groc.

Després d’unes setmanes rastrejant el mercat, el club valencià ja té el lateral esquerrà que buscava, Marco que procedeix del Bm. Elda i és ja coneixedor de la categoria,  ja que la va disputar amb el Bm. Almoradí.

Bon llançador des dels 9 metres arriba per a aportar i desembossar a la primera línia de l’equip.

.- Declaracions de Marco

«Me enfronte a una temporada, amb molta il·lusió de poder estar en una categoria, on el club es mereix estar, després del seu treball amb la base» ha declarat el jugador.

Respecte als seus reptes a nivell personal manifestava, » torne amb moltes ganes d’aportar el màxim, a una categoria a què vaig arribar molt jove amb Almoradí amb el que tinc moltes ganes de donar el millor de mi».

Marco Giménez

Format en la prolífica pedrera d’Agustins d’Alacant era ja coneixedor del seu nou club, » sempre ens hem enfrontat a nivell autonòmic».

 Formant part de grans duels en categories de base, Marco, s’incorporarà dilluns 18 d’agost, a les sessions rutinàries amb l’equip, que passaran reconeixement mèdic abans d’arribar als primers amistosos, allà pel 20 d’agost enfront dels «Asobals» Benidorm i Port de Sagunt.

.- Renovació, un any mes, per a Pastor

El jugador natural de Picassent, Voro Pastor continuarà en la disciplina dels Maristes d’Algemesí després d’arribar en el mercat d’hivern la passada temporada.

El club ha confirmat que Pastor seguirà lligat a l’equip de la Ribera, en esta, la seua segona etapa en el club i la més exigent després del salt de categoria. Es tracta d’un primera línia que destaca per la seua labor defensiva i la seua polivalència i que aportarà al grup un punt d’experiència necessari en esta nova empresa.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here