Compromís reclama una solució als forts olors dels embornals del clavegueram a Alzira

1
396

Portem tot l’estiu esperant una solució de l’Ajuntament per a evitar les molèsties causades per les males olors que emanen dels embornals del clavegueram en molts carrers i places d’Alzira, però davant de la passivitat de les nostres autoritats la situació a empitjorat amb la intensa calor i la absència de pluges, i els forts olors causen molèsties als veïns que passegen pels carrers, intenten prendre la fresca a la portes de les seues cases o en les terrasses de les cafeteries. Els veïns i els propietaris de les cafeteries han hagut de recórrer a solucions provisionals com tapar els embornals per intentar disminuir els ja nauseabunds olors que inunden l’ambient. Encara queda estiu per davant i llevat que ploga, l’Ajuntament haurà de prendre mesures urgents per netejar el clavegueram i els embornals. Fa uns anys es netejava amb aigua a pressió voreres i embornals però sembla ser que les retallades han arribat també a aquestes mesures. D’altra banda, i no sabem si tindrà relació directa amb el deficitari manteniment i neteja del clavegueram i les fortes olors, però aquest estiu ha estat més freqüent la presència de rates i de panderoles pels carrers d’Alzira. Situació que encara continua, no dubtem de la feina que estiga realitzant l’empresa encarregada del control de plagues, però potser falten mesures per part de l’Ajuntament com el manteniment i neteja de clavegueram i embornals.

Adelaida Pau
Compromís per Alzira

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here