La UD Alzira i el Promeses Sueca unixen les seues escoles

0
509
Cistóbal Carsi i Javier Pérez en el Suñer Picó

«La unió fa la força» pensaren els mandataris de la UD Alzira, Javier Pérez, i del Promeses Sueca, Cristóbal Carsi que han decidit sumar les dos escoles per beneficiar els jugadors i tots dos clubs.

Ahir sellaren en el Suñer Picó l’acord de filiació que els permetrà «intercanviar» futbolistes per aconseguir els seus objectius.

L’Alzira facilitrà els juvenils que acaben esta cagtegoria al primer equip que milita en el Promeses Sueca, que milita en 1ª Regional, però que pretenen «a mig o curt termini que puje a Preferent». Seria una bona manera de foguejar-se per poder donar el salt al primer equip blaugrana dels jugadors que destaquen en el conjunt de regional suecà.

L’exjuvenil alzireny, Adrià Pérez, que la temporada anterior jugà en la UD Carcaixent, podria ser el primer futbolista prestat per al conjunt de regional de la Ribera Baixa.

La temporada pasada l’Alzira va cedir tres jugadors cadets i el tècnic Dani Mayo perquè el Cadet del Promeses Sueca conservara la categoria en primera.

Tant Pérez com Carsi i els directors de les respectives escoles, Eduardo Alberola i Rafa Navarro mostraren la seua satisfacció per este acord de filiació vàlid, en principi per a la pròxima temporada però amb l’objectiu de que perdure en el temps.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here