18.000 al dia per a Fabra / Opinió: Xavier Cantera

0
375

O el que és el mateix, 3,5 milions en una campanya de publicitat, d’octubre a abril per a promocionar-se, en actes institucionals, de cara a les eleccions. Aquesta animalada política del Cap del Consell té fills més xicotets però igual de descarats en diferents pobles com per exemple, la publicació del «àlbum de fotos» que edita l’equip de govern d’Alzira i que va ser tan criticat a principi d’estiu per, a més de ser una despesa innecessària, servir sols de promoció electoral dels regidors del PP.
La desaparició de Canal 9, en el qual sols els del PP apareixien radiants i triomfants i on només la versió oficial es repetia fins que la mentida es convertia en veritat, ha obligat als dirigents del PP, davant els avisos de les enquestes negatives per a ells, a discórrer nous mitjans de promoció electoral però, com sempre, amb els diners de tots i en uns moments en els quals la caixa de la Generalitat està quasi buida i els pocs diners que tenim els necessitem per a solucionar problemes més urgents i necessaris, com per exemple: Pagar als dependents i discapacitats.
No tenen vergonya de proposar que van a destinar 3,5 milions d’euros en una campanya publicitària per a promocionar al Sr. Fabra. Necessita promoció? Si és així, vol dir que, després de tant temps, encara no ho coneix ningú. Crec que ho coneixem bastant bé però pel malament que ho fa i pel mal que gestiona aquesta Comunitat. La campanya ha de servir per a explicar la versió oficial i amagar la mala gestió amb versions triomfalistes, per a tirar un «es-tupido velo» sobre totes les roïneses que han fet i per a no aparèixer corresponsables de les malifetes de Camps, de Cotino, de Emarsa, de… Com veurà el futur el Sr. Fabra per a organitzar, amb aquesta, la tercera campanya per a promocionar-se.
Mireu que barra: Vol el Sr. Fabra reduir el nombre de diputats a les Corts Valencianes com a gest d’austeritat, imitant al seu Cap el Sr. Rajoy que vol fer el mateix amb els regidors, i ell es gasta 3,5 milions en una campanya de promoció personal i electoral. Si açò ho fa ara amb la caixa buida, Com gastarien els diners de tots quan tenien Canal 9 només per a ells? Molts valencians en l’atur i ell, malgastant els nostres diners.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here