EU exigeix la retirada de la placa de Rafael Blasco en La Barraca d’Aigües Vives

0
349

EUPV demana a l’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives que retire la placa commemorativa de les obres del barranc de la Falsia, en ple centre del poble, on figura el nom de Rafael Blasco, conseller en el 2011 de Cooperació i Solidaritat.

La placa es troba entre les obres encara inacabades del nou ajuntament i les actuals dependències municipals, en ple centre de la localitat, i on figura en primer ordre l’ex-conseller ara condemnat a presó i inhabilitat durant 20 anys a exercir qualsevol càrrec públic, en un dels casos més repugnants de corrupció del PP al País Valencià.
Cal dir que ja molts ajuntaments, també governats pel mateix PP, han procedit a retirar algunes de les plaques i mencions que se li van atorgar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here