Convoquen una concentració a Alzira a favor de la Pau i la Justícia amb Palestina

2
413
No podem permanéixer passius davant d’un genocidi com el que està perpretant a Gaza l’exèrcit israelià, que ha assassinat ja a més de 1.800 persones, la majoria civils innocents i desarmats, entre ells uns 400 xiquets, provocant també uns 10.000 ferits i destruint escoles, hospitals, infraestructures, etc. 400 xiquets assassinats! Quina culpa tenen ells de res?
L’ús de la força per part d’Israel, que també ha patit 3 civils i 64 militars morts, el 4% del total de víctimes, ha sigut absolutament desproporcionada, amb bombardejos continus i noves armes mortíferes dirigides indiscriminadament contra tota la població. Un genocidi que recorda massa els provocats per l’exèrcit nazi en les zones ocupades d’Europa fa setanta anys o inclús abans, com el bombardeig de Gernika per la legió Còndor.

Amb massacres com aquesta, absolutament rebutjable i mereixedora de la condemna internacional, no sols que no es resoldrà el conflicte israelià-palestí sinò que damunt donarà més força als fanàtics d’ambdós bàndols: la ultradreta jueva i el Hamàs àrab; sens dubte que aquests dies l’odi haurà pujat molts punts en aquelles terres, potser com els negocis armamentístics… Sols el compliment dels acords internacionals, amb la creació d’un Estat palestí i el respecte mutu pot pacificar la regió.

Ara hi ha una treva de 3 dies però no existix cap garantia que no tornaran a esclatar els bombardeigs.

Per això a tot el món han hagut i estan havent manifestacions contra el genocidi i a Espanya s’han convocat per a aquest dijous actes en tot l’Estat per a exigir l’alt el foc permanent i definitiu, el juí als responsables de les massacres, l’ajuda a les víctimes i, mentre no s’aconseguisca l’anterior, el boicot a tots els productes d’origen israelià (que comencen el codi de barres pel 729)!
Ací a La Ribera hi haurà una concentració el dijous 7 a les 20:00h en la Plaça Major d’Alzira. Acudix a mostrar el teu rebuig a les massacres d’innocents!

La Ribera en bici

2 Comentarios

  1. No estaria de més que, quan s’enviaren comunicats, s’indicara qui convoca, més que res per saber a què es va.

  2. Convoquem més col·lectius però una cosa així, un genocidi tan sagnant, hauria de donar igual qui convocara…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here