L’Alcúdia invertix 64.000 euros en millorar Els Arcs per al Cotif

0
693
El nou terreny de joc

Lluís Ros, regidor d’Esports
Nova coberta de la tribuna en Els Arcs

L’Ajuntament de L’alcúdia ha invertit al voltant de 64.000 euros en millorar la tribuna principal de l’estadi municipal Els Arcs i en dotar d’un terreny de joc de gespa natural perquè puguen calfar els equips participants en el Cotif que començarà el proper diumenge.

El consistori ha canviat la coberta la tribuna que ja presentava síntomes de deteriorament davant la seua antiguitat. Pel que fa al camp de gespa natural, el regidor d’Esports, Lluís Ros ha explciat a Riberaexpress que la resta de l’any serà utilitzat per al llançament de pes, javalina i martell.

El pressupost de les dos infraescturctures ha estat prou similar en costar poc més de 30.000 euros cadascuna.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here