La Delegació d’Alberic organitza un nou curs de formació d’àrbitres

0
480

La Delegació la Ribera del Comité d’Àrbitres de la Comunitat Valenciana, iniciarà un Curs de Formació d’Àrbitres de Futbol, per a la Temporada 2014/15, que donarà començament el 2 de Setembre de 2014.

 Les classes s’impartiran en la seu d’esta Delegació, c/Dr. Fleming 14 davall d’Alberic, els Dimarts, Dijous, i Divendres, amb horari de 19h. a 21h., finalitzarà curs el 31 d’Octubre 2014

La inscripció és oberta per a jóvens, tant de xics i xiques, d’edat compresa entre 14 i 23 anys. El curs consta de part teòrica i superació de proves físiques.

Professor del Curs

El curs serà impartit, per Abraham Abad Esteban, 33 anys, àrbitre en actiu de 2a divisió B, des de la temporada 2008/09, amb un total de 74 partits arbitrats. Amant i bon coneixedor del món del futbol, així com un «enamorado» del col·lectiu arbitral, i un expert professor.

La quota d’inscripció és de 10€, com a drets de realització de les proves físiques. Les dites Proves Físiques seran prèvies a l’examen tècnic de les classes teòriques. La no superació de la prova física és excloent per a la realització de l’examen tècnic.

Una vegada superat el mateix es passarà a la part pràctica que consistix a arbitrar trobades de F-8 (Pre-benjamines, Benjamins i Alevins).

Inscripció

Los/as interesados/as, podran fer-ho, en la Delegació,

Dilluns a Divendres de 9,00h.a 14,00h, a partir del 18 d’agost del 2014.

Qualsevol informació o dubte que puga tindre algun interesado/a, abans de la data d’inscripció, poden contactar a través dels telèfons, 96 302 40 05 – 670 766 547.

Àrbitres, femenins

El món de l’arbitratge, ha anat superant tots els reptes que li has anat imposant, millorant i molt, la preparació dels cada dia més jóvens, i la incorporació femenina, que està guanyant-se el respecte i l’admiració, de tot el col·lectiu de l’esport del futbol, no sols arbitral, sinó també en els jugadors, directives, i aficionats.

COTIF 2014, futbol femení

Passa el mateix, en la pràctica del futbol, on la incorporació femenina en el futbol base, va en augment, així com es va incorporant a Tornejos de prestigi, com el COTIF de L’Alcudia, que enguany, han incorporat el Futbol Femení, fent-ho Internacional, amb la participació d’un equip francés, el Montpeller HSC, i els equips espanyols, FC Barcelona, València CF i Llevant UD.

Seria fantàstic, que alguna de les «árbitras», que pertanyen a la Delegació de la Ribera participara, sinó dirigint algun partit, si menge d’assistents, no sols en el futbol femení, sinó també en el masculí, cosa que donaria un valor afegit a la figura femenina, i decidiria la balança de prendre la decisió arbitral, per part de les indecises.

Francisco Javier

Mateu Lahoz

Moscardo, Delegat dels Arbitres de La Ribera, va mostrar la seua satisfacció, en el COTIF, al vorer que els equips femenins s’incorporaven a este torneig, tan pretigiós.

També va adelantar, que la Final del Cotif, prevista pera el pròxim dia 20, serà arbitrada per un dels dos col·legiats valencians de la primera divisió; Mateu Lahoz o Martínez Munuera.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here