Sorpreses al fí de curs de l’Escoleta d’Estiu

0
316

L’Escoleta d’Estiu ha celebrat hui, 31 de juliol, el festival de fi de curs amb disfresses, entrega de medalles, globotades i moltes més sorpreses que han divertit a tots els assistents.

Cap a les 12:00h s’ha celebrat una sorollosa globotà. Els menuts, emocionats, han agafat els seus furgadents i han fet esclafir desenes de globus de colors en menys de cinc minuts.

A continuació, i per a la sorpresa de tots, fins i tot dels monitors, cinc alumnes del grup de primària han representat una coreografia amb una cançó de la colombiana Shakira, assajada per elles mateixes durant tot el mes de juliol.

A les 12:30 del matí s’ha fet entrega a tots els xiquets i xiquetes dels diplomes corresponents per la seua participació en les olimpíades celebrades el 25 de juliol. A més aquells que aconseguiren les millors marques en cada modalitat han rebut una medalla. Tot i això, els educadors coincideixen en una cosa: tots i cadascun d’ells són guanyadors pel seu gran esforç.

Abans d’anar-se’n cap a casa, tant escolars com pares han gaudit d’una picadeta i unes refrescants begudes i s’han acomiadat del monitors.

Encara que hui s’ha celebrat el fi de curs de l’Escoleta d’Estiu, tot aquell menut que ho desitge i tinga ganes de passar una bona estona, pot acudir a la Ludoteca fins el 8 d’agost.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here